Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Ηλικιωμένη Πρόσφερε Όλη Τη Σύνταξή Της Για Να Κάνουν Πάσχα Φτωχά Παιδάκια!

Συγκλονίζει η κίνηση ανθρωπιάς ηλικιωμένης γυναίκας στην Πάτρα, η οποία έδωσε ολόκληρη την σύνταξή της για να βοηθήσει φτωχά παιδάκια να περάσουν πιο όμορφα τις Άγιες μέρες του Πάσχα!

Η κ. Ευτυχία παίρνει όλα κι όλα 500 ευρώ. Με αυτή την πενιχρή σύνταξη προσπαθεί κάθε μήνα να τα βγάλει πέρα με τις υποχρεώσεις της, τους λογαριασμούς, τα καθημερινά έξοδα για την επιβίωση.

Αυτό το μήνα, όμως, αποφάσισε να «στριμωχτεί» οικονομικά, εν ανάγκη να πεινάσει, προκειμένου να γελάσουν τα χείλη άπορων παιδιών της περιοχής τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Η φιλεύσπλαχνη γιαγιά πήγε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία της Εθελοντικής Ομάδας «Χέρι-Χέρι» και παρέδωσε τα χρήματα, εξηγώντας στους ανθρώπους του συλλόγου τον ιερό σκοπό για τον οποίο τα προόριζε.

Φανερά συγκινημένοι εκείνοι δέχθηκαν την γενναιόδωρη προσφορά της, που όμοιά της δεν έχουν δεχθεί ξανά μέχρι σήμερα.

«Έγινε κάτι που μας συγκίνησε ιδιαίτερα και φυσικά επιβεβαίωσε τον κανόνα. Πήγαμε να παραλάβουμε από τη φίλη μας Χαρά Λαμπροπούλου, τις πάνες που είχε αγοράσει για την ομάδα μας. Εκεί μας περίμενε μία έκπληξη, ακόμα ένα ΜΕΓΑΛΟ πακέτο. Και ξέρετε τι το έκανε μεγάλο;

Όχι το φυσικό του μέγεθος που πραγματικά είναι μεγάλο, αλλά η αγάπη και το ότι είναι από το υστέρημα μιας γιαγιάς, που παίρνει σύνταξη 500 ευρώ. Η γιαγιά Ευτυχία, που ο εγγονός της εργάζεται μαζί με τη Χαρά, όταν έμαθε για το έργο της ομάδας μας, είπε στη Χαρά, να περιμένει και το δικό της πακέτο.

Έτσι η γιαγιά Ευτυχία αγόρασε πολλά καλούδια, αν και το εισόδημα της είναι πάρα πολύ μικρό. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ» αναφέρει η κ. Αγγελική Νικολοπούλου, ιδρυτικό μέλος της ομάδας και Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών Πάτρας.

Βέβαια, σε αυτό το θεάρεστο έργο της ομάδας «Χέρι- Χέρι» συνδράμουν πολλοί φιλάνθρωποι Πατρινοί, που ενισχύουν υλικά, οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά τους αναξιοπαθούντες της αχαϊκής πρωτεύουσας.

«Ευχαριστούμε και τη φίλη μας τη Χαρά για ότι μας προσφέρει κάθε φορά, αλλά γιατί ευαισθητοποιεί κι άλλους ανθρώπους. Είναι ο καλός μας άγγελος! Μέρες που έρχονται, ας βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη μας κι ας διαθέσουμε έστω ένα προϊόν από τα ψώνια μας για τις οικογένειες της ομάδας μας. Ας σκεφτούμε τι έκανε η γιαγιά Ευτυχία!» συμπληρώνει η κ. Νικολοπούλου.

Πηγή : FANPAGE



from music.net.cy, μουσικά νέα, νέες κυκλοφορίες, mousika nea http://bit.ly/2W84p61
on IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου