Τρίτη 30 Απριλίου 2019

H Έλενα Παπαρίζου σχολιάζει τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision 2019!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο tralala.gr, η Έλενα Παπαρίζου άνοιξε την καρδιά της στην Σοφία Μπεκιάρη και μίλησε για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια. Σε ερώτηση σχετικά με το πως κρίνει τις συμμετοχές τις Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision 2019, η νικήτρια του διαγωνισμού του 2005 λέει:

«Η μόνη συμβουλή που μπορώ να τους δώσω είναι – όσο γίνεται – να μην έχουν άγχος. Την Τάμτα την γνωρίζω πολύ καλά και την αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί και η ίδια ξέρει τι αδυναμία της έχω προσωπικά, καλλιτεχνικά και φωνητικά. Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, να πάει και να είναι ο εαυτός της. Είναι δουλευταρού κι είναι και πολύ θετικό πλάσμα! Όσον αφορά το κορίτσι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, την Κατερίνα Ντούσκα, θεωρώ πως αποτελεί μια τεράστια έκπληξη. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά της, μπήκα να ψάξω και να μάθω γι’ αυτή. Μ’ αρέσει πάρα πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Είδα λίγο μία συνέντευξή της κι αυτό που μ’ άρεσε ήταν η στάση της, μ’ άρεσε το ότι είχε μια ωραία αυτοπεποίθηση… είναι πολύ σίγουρη για τον εαυτό της. Εμείς την Κατερίνα Ντούσκα δεν την γνωρίζουμε καλά, την Τάμτα όλα αυτά τα χρόνια την έχουμε γνωρίσει και της έχουμε εμπιστοσύνη. Ο τρόπος που μιλούσε το κορίτσι αυτό σε εκείνη τη συνέντευξη, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη ακόμη κι αν δεν τη γνωρίζω καλά. Εύχομαι καλή επιτυχία και στα δύο κορίτσια! Μακάρι να βγούνε πρώτη – δεύτερη και στην τρίτη θέση η Σουηδία! (γέλια) Εγώ τη Σουηδία την συμπεριλαμβάνω πάντα, με καταλαβαίνεις!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου αποκλειστικά ΕΔΩ

The post H Έλενα Παπαρίζου σχολιάζει τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στη Eurovision 2019! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2LeCC2M
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου