Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Συνέντευξη | Stan: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε ένα καινούριο τραγούδι»

Στην πρεμιέρα του Club Vogue, το νούμερο ένα μουσικό portal βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε από κοντά τη λαμπερή βραδιά ενώ φυσικά εξασφάλισε για εσάς και αποκλειστικές δηλώσεις των τριών πρωταγωνιστών. Τι μας εκμυστηρεύτηκαν; Θα τα μάθετε όλα παρακάτω…

Ο πάντα χαμογελαστός και φιλόξενος Stan άφησε για λίγο στην άκρη τις προετοιμασίες του πριν βγει στη σκηνή και μας χάρισε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του, απαντώντας μας σε κάθε ερώτηση με ειλικρίνεια και αμεσότητα. 

Το «παράξενο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας δεν μπαίνει σε… «τετράγωνα» αλλά χαράζει το δικό του μουσικό δρόμο, έναν δρόμο που έχει συνοδοιπόρο το πιστό κοινό θαυμαστών του που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα μέχρι σήμερα. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο του tralala.gr, Αθανασία Βογιάρη, ο Stan μιλά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη, με τους οποίους έχει την τιμή να συνεργάζεται στη συμπρωτεύουσα. 

Οι απαντήσεις… παρακάτω!

Stan βρισκόμαστε στο καμαρίνι σου, στο «Club Vogue» λίγα λεπτά πριν βγεις στη σκηνή για την πρεμιέρα. Έχεις ζήσει τόσες πρεμιέρες, νιώθεις αγχωμένος;

Νομίζω ότι πάντοτε έχεις άγχος, είναι κάτι που δεν μπορείς να αποβάλλεις. Είναι καλό όμως να υπάρχει στο βαθμό που είναι δημιουργικό! Με θετική σκέψη και θετικούς ανθρώπους δίπλα σου μπορείς να το ξεπεράσεις!

Τους έχεις αυτούς τους θετικούς ανθρώπους δίπλα σου;

Ναι, πάντοτε τους έχω δίπλα μου και δεν λείπουν από καμία πρεμιέρα. Αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα κάθε φορά.

Απόψε κάνεις πρεμιέρα εδώ μαζί με μια εκλεκτή παρέα, την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Πώς ήταν το κλίμα στις πρόβες και πως περνάτε μαζί;

Νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί τους. Θα ξεκινήσω με τον Πέτρο με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε μια άριστη φιλική σχέση, έχουμε δουλέψει μαζί και στο παρελθόν και συνεργαζόμαστε γενικότερα. Θα σταθώ όμως στη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία πραγματικά με αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας μέρα που γνωριστήκαμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την ευκαιρία να δουλεύεις με τέτοιους ανθρώπους, σε βοηθούν να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε άγχος μπορεί να νιώθεις. Είναι μέσα στη δουλειά και γνωρίζουν εκ των έσω πως λειτουργούν τα πράγματα.

Αν πρέπει να κρατήσεις κάτι από όλα όσα σου είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και να το έχεις στο μυαλό σου πάντα, τι θα είναι αυτό;

Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι έχουμε συνηθίσει οι άνθρωποι να τα βλέπουμε. Αυτό το κρατάω, γιατί πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να το ξεχνά. Επίσης τα λόγια της σχετικά με το ότι πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, τα κρατώ ανεξίτηλα.

Είναι διαφορετικές οι πρεμιέρες στη Θεσσαλονίκη;

Δεν θα ήθελα να το διαχωρίσω! Οι πρεμιέρες στη Θεσσαλονίκη, κρύβουν μία φλόγα από πίσω τους, τη φλόγα των ανθρώπων της βόρειας Ελλάδας αλλά και στην Αθήνα οι άνθρωποι ξέρουν να διασκεδάζουν και να χαίρονται τη στιγμή… πάντα περνάω τέλεια και στις δύο πόλεις και τους ευχαριστώ για αυτό!

Όταν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις σας εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να σε απολαύσουμε και κάπου στην Αθήνα;

Σίγουρα θα κάνω και κάτι στην Αθήνα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς. Τώρα θέλω να επικεντρωθώ στις εμφανίσεις μας στο «Club Vogue» με τη Νατάσα και τον Πέτρο και να τις ζήσω στο έπακρο.

Δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στο νέο σου τραγούδι, «Τετράγωνα», που συγκεντρώνει πληθώρα θετικών σχολίων! Το περίμενες να αγαπηθεί τόσο;

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε ένα καινούριο τραγούδι. Πιστεύω ότι υπάρχουν τραγούδια που μιλούν στην ψυχή και το «Τετράγωνα» είναι ένα από αυτά. Τουλάχιστον στη δική μου ψυχή μίλησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα και χαίρομαι πάρα πολύ που έχει αυτή την ανταπόκριση από το κοινό. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό!

Ολοκληρώνοντας τι θα ήθελε ο Stan να του ευχηθούμε για το μέλλον;

Θέλω λίγα και ουσιαστικά πράγματα… ψυχική ηρεμία και σωματική υγεία. Μόνο αυτά τα δύο!

 

Συνέντευξη: Αθανασία Βογιάρη

Φωτογραφίες: Μιχάλης Τζαχείλης 

The post Συνέντευξη | Stan: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε ένα καινούριο τραγούδι» appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2yLGG1H
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου