Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Πλούταρχος: Λαμπερή διπλή απονομή πλατινένιου δίσκου! (φωτορεπορτάζ)

Οι πύλες του νυχτερινού μαγαζιού άνοιξαν και ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχθηκε αγαπημένους φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουν όλοι μαζί την διπλή απονομή πλατινένιου δίσκου για το άλμπουμ «Πέρα από τα Μάτια σου» που κυκλοφόρησε από την Heaven Music.

Ο συντονιστής της βραδιάς Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο γενικός διευθυντής της Heaven Music κ. Σπύρος Σταμούλης μίλησαν με τα πιο συγκινητικά και ουσιαστικά λόγια για τον καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχο που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κατάφερε να κάνει τόσο υψηλές πωλήσεις δίσκου!

«Το καλύτερο παιδί» της Ελληνικής δισκογραφίας διατηρεί επάξια τον τίτλο του όλα αυτά τα χρόνια αφού οι πρώτες του ευχαριστίες ανεβαίνοντας επί σκηνής ήταν προς τον κόσμο που έδειξε για άλλη μια φορά εμπράκτως την στήριξή του.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Πλούταρχος αφού παρέλαβε την τιμητική του πλακέτα, χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα μοναδικό live performance για δύο ολόκληρες ώρες! Το πάντρεμα μεταξύ των νέων του τραγουδιών αλλά και των διαχρονικών κομματιών που έχουν λατρευτεί έκανε την βραδιά να μείνει αξέχαστη!

Στην λαμπερή αυτή στιγμή βρέθηκαν δίπλα του η σύζυγός του Μαρία και ο γιος του Γιώργος Κακοσαίος – ο οποίος μάλιστα έχει γράψει και ένα τραγούδι στο άλμπουμ και το ερμήνευσε live επί σκηνής μαζί με τον πατέρα του -, η Πέγκυ Ζήνα, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Λένα Παπαδοπούλου, οι Kings, οι Vegas, η Τάνια Καρρά, οι δημιουργοί των τραγουδιών και εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο.

 

 

The post Γιάννης Πλούταρχος: Λαμπερή διπλή απονομή πλατινένιου δίσκου! (φωτορεπορτάζ) appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2t3MenS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου