Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Μαρία Κοτρότσου “When She’s There” & “Expectations” | Singles Premiere

Η συνθέτις και πιανίστα Μαρία Κοτρότσου, ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Οι συνθέσεις της βαδίζουν στα χνάρια του ρομαντικού ευρωπαϊκού μινιμαλισμού και μέσα από το πιάνο, το συνθεσάιζερ και το ορχηστρικό της σύνολο, γεννιούνται γοητευτικά, ονειρικά ηχοτοπία.

Η Μαρία δημιούργησε και “βάφτισε”, άλλωστε, το μουσικό genre που ακούει στο όνομα “instelect”, το προϊόν της ιδανικής συνύπαρξης ηλεκτρονικών ήχων και ακουστικών οργάνων. Ο ηχητικός πλούτος των συνθέσεών της γεννά κινηματογραφικά τοπία: ο ακροατής αρκεί να χρησιμοποιήσει τη μουσική ως όχημα για να συμμετέχει σε μια εμπειρία ήχων και συναισθημάτων που θα τον ταξιδέψουν και θα τον συγκινήσουν αισθητικά.

Μετά το “Nostalgia”, το πιο πρόσφατο single της από το άλμπουμ Silence, η Μαρία επιστρέφει με 2 νέα single, το τραγούδι “When She’s There” και το ορχηστρικό “Expectations”.

To “When She’s There” είναι ένα τραγούδι στυλ instelect, σε στίχους της Αμερικανίδας Daniela Stubbs Levi, ενώ τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει η Μαρία Κοτρότσου.

Πρόκειται για ένα ντουέτο, του επί πολλά χρόνια διεθνούς τενόρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αντώνη Κορωναίου, με τον Νίκο Πιτλόγλου, ενός τραγουδιστή της rock που έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής.

When she’s there

Το “Expectations” είναι ένα ορχηστρικό κομμάτι contemporary classical music, με πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο, φλάουτο, μπάσο κλαρινέτο και μαντολίνο.

Expectations

Και τα 2 νέα single κυκλοφόρησαν στις 31 Ιανουαρίου 2019 και ερμηνεύτηκαν για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό στη συναυλία της Μαρίας, στο Παρίσι, μια μέρα πριν, στις 30 Ιανουαρίου 2019.

The post Μαρία Κοτρότσου “When She’s There” & “Expectations” | Singles Premiere appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2IDqZ47
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου