Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

GNTMgr Spoiler! Αυτές είναι οι 9 παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι

Αποκαλύψεις για το ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM, έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε το Bootcamp, όμως κάποια κορίτσια έχουν μπει ήδη στο σπίτι, μερικά μάλιστα έχουν ήδη αποχωρήσει και έφτασε η ώρα να μάθουμε ποια είναι αυτά που βρίσκονται ακόμα μέσα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, τα 9 κορίτσια που βρίσκονται την δεδομένη στιγμή μέσα στο σπίτι είναι αυτά που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Όπως είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία έδωσε και το spoiler, αναμένεται να μπουν συγκεκριμένα σήμερα άλλες τρεις κοπέλες από αυτές που αποχώρησαν και έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Οι 4 κριτές του Greece’s Next Top Model, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναζητούν την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modeling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Μία θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος και να γίνει η νικήτρια. Μπορεί να ξέρουμε τις 9 κοπέλες όμως ακόμα δεν ξέρουμε την μεγάλη νικήτρια!

Πηγή : celebrity Reporter



from music.net.cy, μουσικά νέα, νέες κυκλοφορίες, mousika nea http://bit.ly/2lZYGCx
on IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου