Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Το tralala.gr στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Νικηφόρου «Είναι Που Νιώθω»! (Ρεπορτάζ)

Τον νέο του δίσκο με τίτλο «Είναι Που Νιώθω» παρουσίασε χθες, Δευτέρα, 27 Ιουλίου, ο Νικηφόρος!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ιδιαίτερα χαρούμενος, υποδέχτηκε σε μία άκρως καλοκαιρινή βραδιά στο Voe, το νέο all-day στέκι της παραλιακής, φίλους, συνεργάτες, δημοσιογράφους και συντελεστές του νέου του δίσκου, που κυκλοφορεί από τη Heaven Music. 

Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον καλλιτέχνη ήταν φυσικά ο Σπύρος Σταμούλης -CEO της Heaven Music-, η Άντζελα Δημητρίου, η Κατερίνα Στικούδη, ο Νίκος Απέργης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαρία Καρλάκη, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Χρήστος Σαντιγκάι, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Πηγή Δεβετζή κ.α

Ο Νικηφόρος μίλησε για τον νέο του, ολοκληρωμένο δίσκο, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και στη συνέχεια έδωσε ρυθμό στη βραδιά, ερμηνεύοντας μερικές από τις επιτυχίες του!

Παράλληλα, με την κυκλοφορία της δισκογραφικής του δουλειάς, ο Νικηφόρος μόλις ολοκλήρωσε μία εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και μαζί προετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στις 7/8, στο Orama – The Music Show, στη συμπρωτεύουσα.

 

 

 

Ρεπορτάζ & Επιμέλεια: Ελεάννα Καπάνταη

 

 

 

The post Το tralala.gr στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Νικηφόρου «Είναι Που Νιώθω»! (Ρεπορτάζ) appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr https://bit.ly/305TXQR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου