Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Οι 1550 στη πρώτη τους εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου! (Φωτογραφίες)

Στους δυναμικούς ρυθμούς των 1550 ήταν η βραδιά των Χριστουγέννων στην ασφυκτικά γεμάτη ιστορική μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Οι 15 50 εντυπωσίασαν κερδίζοντας το στοίχημα στην πρώτη τους εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου.

Οι 1550 παρουσίασαν ένα 4ωρο πρόγραμμα για όλα τα γούστα, που κανείς δεν έμεινε ακίνητος έστω και λίγο. Ερμήνευσαν δικές τους επιτυχίες «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «πίστεψέ το», «Δύση» καθώς και τις αγαπημένες διασκευές, που έχουν κάνει « σαν σταρ του σινεμά», «εγώ είμαι για σένα», «Αμερικάνο» αλλά και διαχρονικά ελληνικά και ξένα τραγούδια με το δικό τους ύφος και στυλ. Με την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία καθώς και την μοναδική ενέργειά τους, οι 15 50, έγιναν ένα με τους παρευρισκόμενους, που δεν σταμάτησαν να τους επευφημούν.

Οι 15 50 την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου θα ροκ-άρουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν στο Bourbon στη Γλυφάδα.
Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν και πάλι στη σκηνή του Σταυρού του Νότου για να υποδεχθούν με την ζωντάνια τους και τους ρυθμούς τους τη νέα χρονιά αλλά και για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μπάντας παράλληλα με εκπλήξεις, που επιφυλάσσουν.

Η κάθε εμφάνιση των 15 50 είναι μια μοναδική ροκ-εμπειρία..

stn-2 stn-3 stn-4 stn-5 stn-6 stn

The post Οι 1550 στη πρώτη τους εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου! (Φωτογραφίες) appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2iFbZAL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου