Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

“Shape of you” | Το νέο video clip του Ed Sheeran μόλις κυκλοφόρησε!

Στο κινηματογραφικό του video clip για το Νο.1 single του “Shape of you”, ο Ed Sheeran ξεχύνεται στα γυμναστήρια για προπόνηση στο box. 

Με τη βοήθεια μιας όμορφης αθλήτριας, ο Ed Sheeran προπονείται και προετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη. Όλα κυλούν όμορφα και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, αναπτύσσοντας μια διαφορετική σχέση. Στην πορεία του video, η κοπέλα του αφήνει μια φωτογραφία της κι ένα αναμνηστικό κι εξαφανίζεται. Ο Ed την αναζητά φανερά εκνευρισμένος, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Η μέρα της μεγάλης μάχης φθάνει κι ο ίδιος έχει να αντιμετωπίσει έναν σκληροτράχηλο sumo, τον οποίο φυσικά και δεν μπορεί να κερδίσει. Στην ξεκαρδιστική μάχη που παρακολουθούμε ο sumo κερδίζει κατά κράτος τον βρετανό τραγουδιστή μέχρι που… η μυστηριώδης φίλη του εμφανίζεται!

Το “Shape of you” βρίσκεται για 3η συνεχή εβδομάδα στο Νο1 της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ πέρασε και μία βδομάδα στην κορυφή του Billboard Hot 100, όντας το πρώτο single του Ed Sheeran που το καταφέρνει. Το τραγούδι μαζί και με το “Castle On The Hill” θα περιλαμβάνονται στο νέο album του που θα κυκλοφορήσει στις 3/3 με τον τίτλο “Divide”

The post “Shape of you” | Το νέο video clip του Ed Sheeran μόλις κυκλοφόρησε! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2kMaP7D
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου