Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Littoman “Χάνομαι” | Video Premiere

Αυτό είναι το δεύτερο επίσημο μουσικό βίντεο του μοναδικού reggaeton καλλιτέχνη στην Ελλάδα, Littoman σε συνεργασία με την ανερχόμενη Marian.

Σε στοίχους του ίδιου, και μουσική του White Zippo μέσω της εταιρείας Blacklight Music καθώς την σκηνοθεσία επιμελήθηκε για πρώτη φορά η Blacklight Cinema.

Λίγα λόγια για τον Littoman

Littoman ή επίσης (el Talentoso) γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 21 Σεπτεμβρίου 1990 από Έλληνα πατέρα και μητέρα Βραζιλιάνα.

Άρχισε να αναπτύσσει το πάθος του για τη μουσική σε μικρή ηλικία όταν έφτιαξε την πρώτη του Rap μουσική μπάντα Άρματα και την δεύτερη λίγο πιο Μainstream με όνομα Εxist κυκλοφορώντας το πρώτο του E-single με τίτλο “Ψηλά μαζί σου“.

Την μουσική του καριέρα (πλέον μόνος του) αλλάζει το 2015 ο μουσικός παραγωγός και παιδικός φίλος White Zippo και έτσι αρχίζουν να αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες που δίνουν ένα μοναδικό στυλ στα τραγούδια του.

Στο κανάλι του θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συγχωνεύσεις από ρυθμούς merengue, reggaeton και reggae πάντα όμως με βάση τα ελληνικά ακούσματα!

Το post Littoman “Χάνομαι” | Video Premiere αναρτήθηκε πρώτη φορά στοMusicPress.



from MusicPress http://ift.tt/2m16ZeS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου