Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Πέγκυ Ζήνα: “Για μένα κορυφαία συνεργασία ήταν αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο!”

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο tralala.gr, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην αρχισυντάκτρια Σοφία Μπεκιάρη για την συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη και την έναρξη των εμφανίσεών τους, για την μακρά πορεία της στη μουσική και τις συνεργασίες της που ξεχωρίζει. 

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι για κάποιον καλλιτέχνη να αναλάβει ολόκληρη την ευθύνη ενός μαγαζιού και να εμφανιστεί εκεί μόνος του, η Πέγκυ Ζήνα απαντά με ειλικρίνεια και αναφέρεται φυσικά και στον λατρεμένο της Δημήτρη Μητροπάνο.

“Αναλόγως… κι αναλόγως και με τον ποιον καλλιτέχνη συνεργαζόμαστε κάθε φορά, ανάλογα με τα γαλόνια. Για μένα κορυφαία συνεργασία ήταν αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Όσες φορές και να μπορούσα να το κάνω, θα το ξανάκανα. Έχω περάσει αξέχαστα με τον Πλούταρχο γιατί είμαστε κολλητοί φίλοι, όπως επίσης και με τον Νίκο Μακρόπουλο. Υπάρχουν κι άλλες συνεργασίες που είναι απλά όμορφες συνεργασίες με μια δυνατή ταμπέλα, με δύο ή τρία ονόματα στη σειρά. Αυτό που αλλάζει όταν αναλαμβάνεις μόνος σου ένα νυχτερινό μαγαζί είναι ότι μπορεί το κοινό σου να σε απολαύσει περισσότερο μόνο σου, είναι περισσότερη η ώρα που τραγουδάμε. Αυτό αλλάζει μόνο!”

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της αποκλειστικά εδώ.

The post Πέγκυ Ζήνα: “Για μένα κορυφαία συνεργασία ήταν αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο!” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2lq49xS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου