Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Χρονοντούλαπο: Ο Τριαντάφυλλος στο εορταστικό “Μπράβο”

και ανασύρει παλιά βίντεο από την εκπομπή “Μπράβο” με τη Ρούλα Κορομηλά. Πολλές εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν εορταστικού περιεχομένου και για αυτό μεταδίδονταν Παραμονές Πρωτοχρονιάς ή Πάσχα. Εμείς λόγω των ημερών βρήκαμε μια χριστουγεννιάτικη εκπομπή του “Μπράβο” με καλεσμένο τον Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος άρχισε τη μουσική του διαδρομή από τη Ρόδο και σε ηλικία 19 χρονών πήγε στην Αθήνα να κυνηγήσει το όνειρό του. Κυκλοφόρησε 3 προσωπικούς δίσκους. Το πρώτο του άλμπουμ, “Βλέπω κάτι όνειρα”, έγινε χρυσό 3 μόλις μήνες μετά από τη κυκλοφορία του, ενώ το 1997 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο “Γράμματα και αφιερώσεις”, και έγινε πλατινένιο. Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, “Η αγάπη δεν περνάει”, που έγινε κι αυτό χρυσό.

Ο Τριαντάφυλλος πέραν της προσωπικής του δισκογραφίας αξίζει να σημειωθεί πως έχει “υπογράψει” αρκετά τραγούδια των δυο πρώτων άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου, που έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα 60.000 αντίτυπα.

Παρακολούθησε στο βίντεο μια από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του καλλιτέχνη στο εορταστικό πρόγραμμα της Ρούλας Κορομηλά.

 

The post Χρονοντούλαπο: Ο Τριαντάφυλλος στο εορταστικό “Μπράβο” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2zUz3ni
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου