Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Οι 10 καλύτερες MTV VMA’s performances ever!

Η έρευνα αφορά τις καλύτερες live εμφανίσεις στην ιστορία των Mtv Music Awards.. Τα αποτελέσματα βγήκαν και έχουμε τη χρυσή δεκάδα στην οποία κυριαρχούν τα μεγαθήρια της Pop!

10. Rihanna, 2008

“Disturbia”/”Seven Nation Army”

Rihanna – Disturbia – Live Mtv Vma 2008

Παίρνοντας το Beat από το τραγούδι των White Stripes “Seven Nation Army” και συνδυάζοντάς το με το μοναδικό της Pop, η Rihanna πραγματοποίησε τη δικιά της εμφάνιση στα VMAs του 2008 με το Disturbia. Οι χορευτές βγήκαν κάνοντας τον Zombie χορό του Thriller ενώ η Rihanna μέσα σε ένα μεταλικό φόρεμα!

9. Eminem, 2000

“The Real Slim Shady”/”The Way I Am”

Ο Eminem τραγούδησε μέσα σε ένα πλήθος σωσιών του. Ο Marshall Mathers έκανε σαφές με αυτή την εμφάνιση ότι για πάντα θα είναι ο Real Slim Shady και εμείς έχουμε την εικόνα του χαραγμένη στο μυαλό μας. Τη συγκεκριμένη βραδιά τραγούδησε και το The Real Slim Shady αλλά και το The Way I Am.

 

8. Taylor Swift, 2009

“You Belong With Me”

Η country Taylor Swift πήρε μια γεύση για το πώς είναι η ζωή στις μεγάλες πόλεις όταν τραγούδησε στα VMAs του 2009 το “You Belong With Me”. Στην αρχή εμφανίστηκε πάνω σε ένα τρένο, μετά στην αποβάθρα ενώ σκαρφάλωσε και στο καπό ενός taxi. Μια υπέροχη βραδιά για την Taylor μέχρι ο Kanye West να την γειώσει παίρνοντας το μικρόφωνο για να πει το γνωστό πλέον: «Ιm gonna let you finish»..!

7. Beyoncé, 2009

“Single Ladies (Put A Ring On It)”

Όταν η Beyonce κυκλοφόρησε το Video για το Single Ladies όλος ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Εκείνη έκανε Live τη χορογραφία της στα Mtv Awards.. Ξεκίνησε ως κάτι μικρό με τη Beyonce να χορεύει, συνέχισε με τις δυο πιστές χορεύτριες να την πλαισιώνουν και κατέληξε με ένα στρατό από σωσίες της!!

 

6. Madonna, 1990

“Vogue”

Μιλάμε για Pop κουλτούρα και έτσι η Madonna παντρεύει την Μαρία Αντουανέτα του 18ου αιώνα με την Pop και μαθαίνει στον κόσμο πώς να.. Vogue! Μια performance συνηθισμένη στα Gay Clubs του 80′ που σε συνδυασμό με τον χορευτή που δε φοράει παντελόνι γίνεται η απόλυτη μαγεία των VMAs!

 

5. Bon Jovi, 1989

“Livin’ On A Prayer”/”Wanted Dead or Alive”

Μια performance εμπνευσμένη από τον πολύ γνωστό θεσμό του Mtv, τα Unplugged. Οι Bon Jovi φέρανε τον rock ήχο τους σε πιο ακουστικούς ρυθμούς. Έτσι είδαμε τον Jon μαζί με τον Richi Sambora να παίζουν κιθάρα και να τραγουδάνε τις καλύτερές τους επιτυχίες!

4. Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera; 2003

“Like A Virgin”/”Hollywood”

 

Το φιλί της Madonna και της Britney!! Θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάτι άλλο μετά τα Mtv Awards το 2003? Η καημένη η Christina.. η κάμερα άλλαξε πλάνο όταν εκείνη φίλησε την Madonna! Αυτή η αξιομνημόνευτη εμφάνιση ξεκίνησε με την Britney και τη Christina να τελούν φόρο τιμής προς την Madonna τραγουδώντας το δικό της classic, “Like A Virgin” ενώ η Madonna εμφανίστηκε ντυμένη γαμπρός και τραγούδησε το Hollywood. Αλλά ας είμαστε ειλικρινής, αυτό που έκανε την εμφάνιση τόσο δυνατή ήταν το φιλί!!

3. Lady Gaga, 2009

“Paparazzi”

Κατά πάσα πιθανότητα η καλύτερη εμφάνιση της Lady Gaga σε βραβεία ( ίσως μαζί με των Grammys όπου τραγούδησε με τον Elton John ). Η Mother Monster μετέφερε το κλίμα του Video Clip για το Paparazzi με τον πιο επικό τρόπο. Μαζί με τις «παράλυτες» κινήσεις του Video, η Gaga χτυπάει το στήθος της, ρίχνει ψεύτικο αίμα στη σκηνή και καταλήγει κρεμασμένη από το ταβάνι. Ακόμα και για τη Gaga είναι μια απίστευτη εμφάνιση!

2. Britney Spears, 2001

“I’m A Slave 4 U” 

Η απόλυτη Sexy και ώριμη πλέον Britney εμφανίζεται το 2001 στα VMA’s αντικαθιστόντας το ρυθμό της σάουνας του Video “Im A Slave 4 U” με μια Performance που ως θέμα έχει τη ζούγκλα! Έγινε για λίγο και Jack Hanna αφού χόρεψε με ένα μεγάλο κίτρινο βόα περασμένο γύρω από το λαιμό της!

1. Michael Jackson, 1995

Medley

Ο Michael Jackson απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ο Βασιλιάς της Pop με την εμφάνισή του στα Mtv Awards του 1995. Όχι μόνο προσέφερε στους τηλεθεατές του Mtv ένα Medley δέκα λεπτών με πολλές επιτυχίες.. το έκανε όλα πάνω στη σκηνή αλλάζοντας ρούχα! Monnwalking, ο Slash στη κιθάρα, Dance – Fighting, αρκετά Crotch Grabbing για όλοι το 90′ και μια δικιά του ομιλία στη μέση! Τέτοια είναι η ενέργεια του μοναδικού MJ που το κοινό το Billboard.com με χιλιάδες, χιλιάδες και χιλιάδες ψήφους επέλεξαν τη δικιά τους Performance ως την καλύτερη Ever!

The post Οι 10 καλύτερες MTV VMA’s performances ever! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2suLDYG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου