Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

“Λιώμα” και τα Mad Video Music Awards 2018 από την εκρηκτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Άλλα δύο βραβεία προσέθεσε στην ήδη πλούσια συλλογή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς ήταν ένας εκ των μεγάλων νικητών των φετινών MAD VMA, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία «Λιώμα».

Το πρώτο βραβείο που πήρε ο Κωνσταντίνος ήταν εκείνο στην κατηγορία Best Male Adult, το οποίο παρέλαβε από τα χέρια του Ηλία Ψινάκη, ενώ στέφθηκε νικητής και στην κατηγορία για το τραγούδι της χρονιάς (Song Of The Year) με το «Ξημερώματα», το hit του περσινού καλοκαιριού που συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη πορεία του, αφού «καρφώθηκε» επί εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού airplay chart και «αγγίζει» τα 43 εκατομμύρια views στο YouTube.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του ξεσήκωσε το κατάμεστο στάδιο παρουσιάζοντας επί σκηνής, πλαισιωμένος από πολυπληθή ομάδα χορευτών και με την Courtney Parker να βάζει μία πιο pop «πινελιά», το νέο του τραγούδι, «Λιώμα», το οποίο ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο YouTube μέσα σε 100 ώρες και έγινε no1 YouTube trend μέσα σε 9 ώρες από την κυκλοφορία του, πριν από μία εβδομάδα, θέση στην οποία παραμένει.

 

The post “Λιώμα” και τα Mad Video Music Awards 2018 από την εκρηκτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2KrcbBV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου