Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

X Factor| Ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες συζητούν το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή;

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», οι συζητήσεις στο OPEN για τους καλλιτέχνες που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή του X Factor που αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο… δίνουν και παίρνουν. 

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, το τιμόνι της παρουσίασης αναλαμβάνει η Δέσποινα Βανδή και θα την δούμε για πρώτη φορά σε έναν τέτοιο ρόλο. Μαζί της όμως;

Συζητήσεις γίνονται για να δούμε ξανά σε καρέκλα κριτικής επιτροπής τον αγαπημένο μας Αντώνη Ρέμο, τον καλλιτέχνη που έχουμε απολαύσει -εκτός από την υπέροχη μουσική του- και στο The Voice. Αν τελικά ο Αντώνης Ρέμος συμφωνήσει, θα τον δούμε ξανά τηλεοπτικά μαζί με την Δέσποινα Βανδή, με την οποία εμφανίζονται μαζί το τελευταίο διάστημα και στο Αθηνών Αρένα. 

Ακόμη ένα όνομα που φημολογείται πως θα συμμετέχει είναι… η Πάολα. Παρότι στο παρελθόν η τραγουδίστρια έχει κατηγορηματικά απαντήσει αρνητικά σε αντίστοιχες προτάσεις, φαίνεται πως τώρα το σκέφτεται αλλά βρίσκεται ακόμη μακριά από το να πει το «ναι». 

Τέλος, σύμφωνα με την εκπομπή, και ο Κώνσταντίνος Αργυρός είναι ένα από τα ονόματα που το OPEN θέλει πολύ για το X Factor. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης που έχει τεράστια απήχηση στο κοινό και ιδίως στη νεολαία, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που θα είχε πολλά να δώσει και να πει στο show. 

The post X Factor| Ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες συζητούν το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή; appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2DL29uH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου