Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη σε ένα μοναδικό cover

Οι ENORASIS κάνουν ένα video cover για ένα κομμάτι που γράφει ακόμα τη δική ιστορία στη μουσική βιομηχανία.

Μία διασκευή διαφορετική από όσες έχετε δει και ακούσει ως τώρα, για ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι.

Τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» που γνωρίσαμε μέσα από τη μαγευτική φωνή του Χρήστου Δάντη συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια ζωής.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Γιάννης Καραλής. Τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» συμπεριλήφθηκαν στον ομότιτλο δίσκο του Χρήστου Δάντη που κυκλοφόρησε το 1990.

Στις αρχές του 2020 η νεανική μπάντα των ENORASIS αποφάσισε να τιμήσει αυτό το τραγούδι, που ερμηνεύει σε όλες τις εμφανίσεις της, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ύφος και δυναμικό στιλ.

Οι ENORASIS εντυπωσίασαν στο τελευταίο «X Factor» ερμηνεύοντας διασκευές. Με τον ίδιο τον τρόπο αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους με την δισκογραφική εταιρεία Digital Ray Records, ενώ ήδη ετοιμάζεται το πρώτο επίσημο single της μπάντας.

«Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο κι άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα, θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντο…»

Το video clip του cover σκηνοθέτησε ο Mike Marzz.

Oι ENORASIS είναι οι Γιώργος Ελευθεράκης (φωνή), Ευγένιος Ζαρκάδας (κιθάρα, φωνή), Βαγγέλης Μαρής (πλήκτρα, φωνή), Σωτήρης Στεφάνου (τύμπανα, φωνή), Χρήστος Πυρρής (μπάσο, φωνή).

Πηγή : Hit Channel



from music.net.cy, μουσικά νέα, νέες κυκλοφορίες, mousika nea http://bit.ly/2OuqYQD
on IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου