Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Τόλης Βοσκόπουλος | Οι εμφανίσεις του στο Baraonda Music Hall μετατρέπονται σε μια μεγάλη γιορτή!

Οι εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου, στο Baraonda Music Hall, κάθε Τετάρτη μετατρέπονται σε μια μεγάλη γιορτή με φίλους και καλλιτέχνες και θαυμαστές να απολαμβάνουν το εξαιρετικό πρόγραμμα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Νίνα Λωτσάρη αλλά και ο Άγγελος Διονυσίου βρέθηκαν στο κατάμεστο Baraonda Music Hall και διασκέδασαν με τις παρέες τους.

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, μοναδικός ερμηνευτής με την εξαιρετική φωνή του και τις λατρεμένες διαχρονικές επιτυχίες του καθηλώνει μόλις βγαίνει στη σκηνή.

Μαζί του εμφανίζεται ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο οποίος δίνει το δικό του στίγμα στο πρόγραμμα με όμορφα λαϊκά τραγούδια. Ο Γρηγόρης παιδί του μεγάλου Γρηγόρη Μπιθικώτση κάλεσε τον Άγγελο Διονυσίου, παιδί του αείμνηστου Στράτου και οι δυο τους σε μια εξαιρετική στιγμή τραγούδησαν μαζί και θυμήθηκαν επιτυχίες των πατεράδων τους.

Μαζί τους και η Χρυσανθεμίς, μια νέα, χαρισματική ερμηνεύτρια με υπέροχη φωνή
και εξαιρετική παρουσία.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.
Στο κλαρίνο ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το ατμοσφαιρικό Baraonda Music Hall ένας χώρος όπου η σχέση καλλιτέχνη και κοινού είναι κοντινή και άμεση, ξεχωρίζει και για το πλούσιο μενού του, υψηλής ποιότητας.

The post Τόλης Βοσκόπουλος | Οι εμφανίσεις του στο Baraonda Music Hall μετατρέπονται σε μια μεγάλη γιορτή! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2wWR5cX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου