Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

The Rising Star| Ποιοι καλλιτέχνες βρίσκονται σε συζητήσεις για τις θέσεις των κριτών;

Το κανάλι του ΑΝΤ1 έχει αφοσιωθεί πλήρως στο The Rising Star επιθυμώντας να μας παρουσιάσει κάτι άρτιο από όλες τις απόψεις!

Τις τελευταίες μέρες γίνονται συνεχείς συζητήσεις ώστε να κλείσουν οι καλλιτέχνες που θα απαρτίσουν την κριτική επιτροπή. Οι κουβέντες άρχισαν φυσικά με τους Αντώνη Ρέμο και Δέσποινα Βανδή που επί δύο χρόνια έκαναν το The Voice. Ενώ ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να θέλει να απέχει από την τηλεόραση για κάποιο διάστημα, η Δέσποινα Βανδή είναι θετική, ενώ και ο Χρήστος Μάστορας, από τις Μέλισσες, βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια. 

Ένα όνομα έκπληξη, αυτό του Νίκου Βέρτη, ακούγεται έντονα για μία από τις θέσεις των κριτών. Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που δεν έχει συμμετάσχει σε τίποτα τηλεοπτικό μέχρι στιγμής κι εμφανίζεται ελάχιστα στην τηλεόραση. Τις επόμενες μέρες ο Nίκος Βέρτης θα βρεθεί με τους υπεύθυνους του Τhe Rising Star για να δούμε εάν τελικά θα φτάσουν στη συμφωνία.

 

The post The Rising Star| Ποιοι καλλιτέχνες βρίσκονται σε συζητήσεις για τις θέσεις των κριτών; appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2ag874u
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου