Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ανδρέας Λάμπρου “Το μέλλον ανήκει στους τρελούς” | Video Premiere

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Το μέλλον ανήκει στους τρελούς” σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Ο Ανδρέας Λάμπρου έχοντας γράψει τραγούδια σε σπουδαίους ερμηνευτές, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελένη Δήμου και έχοντας μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι σε reggae ρυθμό, που σίγουρα θα μας ταξιδέψει, θα μας ξεσηκώσει και θα μας δώσει μέσα από τους στίχους του, τη δύναμη να καταλάβουμε ότι όλα είναι στο χέρι μας, όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες, αρκεί να το πιστέψουμε.

Ένα τραγούδι που θα λατρέψουν να παίζουν οι DJ’s και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί! Ένα τραγούδι που θα το χορέψουμε, θα το τραγουδήσουμε και θα γίνει το αγαπημένο μας μότο για αυτό το καλοκαίρι και όχι μόνο!

Η ιστορία του music video, που τη σκηνοθεσία υπογράφει ο μοναδικός Θάνος Λυμπερόπουλος, φωτογραφίζει τις διαφορετικές προσωπικότητες, 8 νέων ανθρώπων που συναντιούνται στο τέλος ενός δρόμου, διαδηλώνοντας για τα όνειρα τους, αποφασισμένοι να αλλάξουν το κατεστημένο και την πλοκή μιας ζωής που κάποιοι άλλοι έχουν προσχεδιάσει και προαποφασίσει για αυτούς, δηλώνοντας πως δεν θα πέσουν στην παγίδα, γιατί… «Το μέλλον ανήκει στους τρελούς»

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music

Το post Ανδρέας Λάμπρου “Το μέλλον ανήκει στους τρελούς” | Video Premiere αναρτήθηκε πρώτη φορά στοMusicPress.



from MusicPress http://ift.tt/2ah1tkG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου