Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Solo ξεκίνημα και για τον Niall Horan των One Direction| Ακούστε το “This Town”!

Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα που το αγαπημένο συγκρότημα των One Direction ανακοίνωσε το -άγνωστης διάρκειας- διάλειμμα του. Οι θαυμαστές τους ανά τον κόσμο ακόμα ελπίζουν σε μία επανένωση κι οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. 

Μετά τον Zayn Malik, που άφησε το συγκρότημα πριν την ανακοίνωση της παύσης του, ήρθε η ώρα και για ένα ακόμη μέλος του boyband να κάνει το πρώτο του solo βήμα. Το πρώτο solo single του Ιρλανδού Niall Horan ήρθε χωρίς κανείς να το περιμένει και μας εξέπληξε ευχάριστα. 

Ο τίτλος του είναι “This Town” κι ακολουθεί έναν τελείως διαφορετικό δρόμο. Πρόκειται για μία μπαλάντα που κυκλοφορεί με την ακουστική version της και μας πηγαίνει λίγο πίσω καθώς δε θυμίζει σε τίποτα την μοντέρνα μουσική του 2016. Είναι ίσως λίγο παλιομοδίτικο και πολλά υποσχόμενο για το τι θα ακούσουμε από τον Niall στο εγγύς μέλλον. 

Το “This Town”, αξίζει να σημειωθεί πως φέρει την υπογραφή του παραγωγού Greg Kurstin που ευθύνεται για πολλές από τις επιτυχίες της Sia αλλά και της Adele. Το single υπογράφουν επίσης ο ίδιος ο Horan αλλά και οι Jamie Scott, Mike Needle και Daniel Bryer. 

Τέλος, ανακοινώθηκε κι επίσημα πως ο νεαρός σούπερ σταρ ανήκει πλέον στην δισκογραφική οικογένεια της Capitol Records USA.

The post Solo ξεκίνημα και για τον Niall Horan των One Direction| Ακούστε το “This Town”! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2cH0qWc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου