Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

“Make You Believe In Love” | Οι Marcus and Martinus παρουσιάζουν το νέο τους single!

Το δίδυμο, Marcus & Martinus, που προκαλεί παροξυσμό στους θαυμαστές και τις θαυμάστριες του επιστρέφει με νέο single και διάθεση για ατελείωτο χορό.

Με σχεδόν 5 εκατομμύρια Fans σε Instagram, Musical.ly και Vevo / YouTube σε συνδυασμό, με την σκανδιναβική εφηβική αισθητική οι Marcus & Martinus βρίσκονται ένα βήμα πριν να γίνουν το επόμενο μεγάλο πανευρωπα’ι’κό φαινόμενο!

Μετά την αρχική τρέλα που δημιούργησαν σε όλη την περιοχή των σκανδιναβικών χωρών το περασμένο έτος, τα αγόρια έχουν τους τελευταίους μήνες επεκτείνει την φήμη τους σε νέα εδάφη – δημιουργώντας πανδαιμόνιο όταν επισκέπτονται χώρες σε όλη την Ευρώπη, από τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Αυστρία μέχρι την Πολωνία και την Ελλάδα.

Το νέο single “Make You Believe In Love” παράγεται από τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Red One (Jason Derulo, Lady Gaga, Nicki Minaj, One Direction) και θα κυκλοφορήσει στο επερχόμενο άλμπουμ “Times”.

Ακούστε το:

The post “Make You Believe In Love” | Οι Marcus and Martinus παρουσιάζουν το νέο τους single! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2yPdghM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου