Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

OGAE Video Contest 2017 | Την Ελλάδα εκπροσωπεί….

Ο OGAE Video Contest αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στους διαγωνισμούς του δικτύου OGAE International. Με χρονολογία έναρξης το 2003, ο OGAE Video Contest, που διεξάγεται μία φορά το χρόνο, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής ανάμεσα στα σωματεία OGAE της Ευρώπης. Όπως προδίδει ο τίτλος του, ο διαγωνισμός αυτός δίνει την ευκαιρία να διαγωνίζονται τα σωματεία μεταξύ τους με τρόπο… οπτικό καθώς κάθε σωματείο επιλέγει τη συμμετοχή του με εσωτερική ψηφοφορία των μελών του και στέλνει ως εκπρόσωπο του στον διαγωνισμό ένα video clip από ένα τραγούδι που ανήκει δισκογραφικά στην τρέχουσα χρονιά της διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Μετά την νίκη του video clip «Hymn for the weekend» των Coldplay, o OGAE United Kingdom ανέλαβε την διεξαγωγή και την διοργάνωση του OGAE Video Contest 2017. H ψηφοφορία θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και συγκεκριμένα, τη πρώτη του μηνός και θα διαρκέσει όλο το μήνα ενώ τα αναλυτικά αποτελέσματα και φυσικά ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Ο OGAE Greece προκειμένου να επιλέξει την συμμετοχή του για τον διαγωνισμό ξεκίνησε μία ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του η οποία ξεκίνησε στις 23 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2017. Κάθε μέλος είχε δικαίωμα να ψηφίσει μόνο ένα από τα υποψήφια video clips κρίνοντάς το ως το πιο κατάλληλο να εκπροσωπήσει το σωματείο OGAE Greece στον διαγωνισμό του 2017.

Υποψήφια video clips ήταν τα:

Ξημερώματα – Κωνσταντίνος Αργυρός (σκηνοθεσία: Γιάννης Δημολίτσας)
Αύριο – Καίτη Γαρμπή (σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου)
Το κύμα – Melisses (σκηνοθεσία: Jimi Drosinos & Melisses)
Ώρα να γυρίσεις – Μαλού (σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος)
Μόνο για σένα – Ελένη Φουρέιρα (σκηνοθεσία: Black Mamba)
Ήλιους και Θάλασσες – Τάμτα (σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος)

Με 32 βαθμούς στο σύνολο, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Παπαδάκος και το video clip του τραγουδιού «Ώρα να γυρίσεις» με ερμηνεύτρια τη Μαλού! Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι το video clip έχει γυριστεί στην όμορφη Νάξο που αποτελεί και ιδιαίτερη πατρίδα του καταξιωμένου σκηνοθέτη.

Η αναλυτική βαθμολογία είχε ως εξής:

Ώρα να γυρίσειςΜαλού (32 βαθμοί)
Το κύμα – Melisses (13 βαθμοί)
Αύριο – Καίτη Γαρμπή (9 βαθμοί)
Ξημερώματα – Κωνσταντίνος Αργυρός (8 βαθμοί)
Ήλιους και Θάλασσες – Τάμτα (6 βαθμοί)
Μόνο για σένα – Ελένη Φουρέιρα (5 βαθμοί)

Πηγή: ogaegreece

The post OGAE Video Contest 2017 | Την Ελλάδα εκπροσωπεί…. appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2x3FRCK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου