Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Stunnah Gee “International Girl” | Video Premiere

To πολυαναμενόμενο τραγούδι του AfroBeats all-star Stunnah Gee με τίτλο “International Girl” μόλις κυκλοφόρησε!

To κομμάτι χαρακτηρίζεται για την άρτια παραγωγή και τη μοναδικά φωνητικά του Stunnah Gee. Το “International Girl” συνοδεύεται από ένα λαμπερό, διασκεδαστικό video clip με σκοπό να ενδυναμώσει τις γυναίκες όλων των κουλτούρων. Την παραγωγή ανέλαβε ο ιδιαίτερα ταλαντούχος P2j, και το τραγούδι περιστρέφεται γύρω από μία ιδιαίτερη γυναίκα στη ζωή του Stunnah, μια θεότητα για τον ίδιο, με τα στοιχεία να είναι επηρεασμένα από τις διάφορες κουλτούρες ανά τον κόσμο.

“Εμπνέομαι από τις γυναίκες γενικά, και θέλησα να τιμήσω την καθεμιά από διαφορετικές κουλτούρες. Το συγκεκριμένο τραγούδι ειναι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχω κάνει στο παρεθόν και διακατέχεται από μία διεθνή pop αισθητική. Πρόκειται για διαφορετικό ήχο και διαφορετικό στυλ. Ανυπομονώ να το ακούσουν οι fans μου!”

Stunnah Gee

Παρά την επιτυχία του προηγούμενου single του με τίτλο Dengeme (Remix) σε συνεργασία με τον υποψήφιο για βραβείο BET & με συνεργασία με τη Sony, τον afrobeat θρύλο Davido, ο Stunnah Gee επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά με ένα τραγούδι που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να τον κάνει mega star. Το “International Girl” έχει ένα διεθνή χαρακτήρα, μιας και πρόκειται για μείξη στοιχείων από AfroBeats, pop, moombahton και με δόση reggae.

Ο Stunnah Gee, γνωστός και ως Felix Olajide Omolafe, εμπνέεται μοναδικά από το δυτικό κόσμο σε συνδυασμό από αφρικανούς θρύλους όπως οι Fela Kuti, Fuse ODG & William Oneyearbor. Ο Stunnah Gee μετακόμισε στη Νιγηρία το 2015 και σύντομα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του νέου κύματος των Afrobeat stars. Όμως, γρήγορα απογοητεύτηκε από την έλλειψη οργάνωσης και πόρων ώστε η μουσική του να έχει την εμπορική επιτυχία που της αναλογούσε και επέτρεψε στην Αγγλία με όραμα.

Σκοπός του η afrobeat μουσική βιομηχανία να αποκτήσει παγκόσμια εμβέλεια δίνοντας ευκαιρίες και σε νέα ταλέντα να ακουστούν και να κάνουν επιτυχία.

Το post Stunnah Gee “International Girl” | Video Premiere αναρτήθηκε πρώτη φορά στοMusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2yZ8QW3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου