Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Eurovision 2018: 10 χώρες πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα στην Altice Arena της Λισαβόνας!

Η Eurovision 2018 έχει κι επίσημα ξεκινήσει από χθες καθώς η πρώτη μέρα προβών στην Altice Arena της Λισαβόνας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Πορτογαλική πρωτεύουσα υποδέχθηκε τους καλλιτέχνες, τις αποστολές, τους δημοσιογράφους αλλά και όλους τους fans και πλέον το πάρτυ ξεκινά!

Οι 10 πρώτες χώρες, βάση της σειράς εμφάνισης, του πρώτου ημιτελικού είχαν την πρώτη τους επαφή με την υπέροχη σκηνή που έχει δημιουργηθεί και πραγματοποίησαν την πρώτη τεχνική τους πρόβα διάρκειας μισής ώρας. 

Είναι γνωστό πως ο πρώτος ημιτελικός περιέχει πολλά φαβορί και τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ποιες όμως ήταν οι χώρες που εντυπωσίασαν; Ποια φαβορί απογοήτευσαν και ποιος συμμετέχων τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόβας του; 

Διαβάστε παρακάτω:

Αζερμπαϊτζάν 

Άρωμα Ελλάδας στη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, αφού το τραγούδι της Aisel “X My Heart” έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και σκηνοθετεί στη σκηνή ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το εύρημα με τα τεχνητά βουνά δεν φαίνεται ακόμη να έχει ενθουσιάσει τους fans και τους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την πρόβα, ωστόσο φωνητικά η Aisel ήταν πολύ καλή.

Ισλανδία

Ο γλυκύτατος Ari Olafsson ανέβηκε στο stage για την πρώτη πρόβα του “Our Choice” στη σκηνή της Λισαβόνας και παρά την εξαιρετική φωνή του -το τραγούδι καταλαμβάνει δυόμιση οκτάβες (!)- το αποτέλεσμα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. Χλιαρά τα πράγματα για έναν τόσο δύσκολο ημιτελικό!

Αλβανία

Άλλος ένας εξαιρετικό τραγουδιστής με μια ρο μπαλάντα που έκανε την έκπληξη! Πολλοί είχαν ξεγράψει την Αλβανική συμμετοχή πριν την πρώτη πρόβα και τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Ο Eugent Bushpepa εξέπληξε και η Αλβανία είναι υπολογίσιμη ξανά. 

Βέλγιο

Φαβορί από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Βέλγιο, ωστόσο μετά την πρώτη πρόβα τα πράγματα φαίνεται να μην πηγαίνουν και τόσο καλό. Η Sennek και το “Α Matter Of Time” κατρακύλησαν εκτός πρώτης δεκάδας και αυτό γιατί τα ευρήματα επί σκηνής δεν κατάφεραν να γίνουν κατανοητά. 

Τσεχία

Ο εξαιρετικός Mikolas Josef της Τσεχίας είναι ένα ακόμη από τα φαβορί. Πολύ φιλόδοξο το staging με χορογραφίες, εκπλήξεις και μια ανάποδη τούμπα (βλέπε Σάκη Ρουβά 2004) που του κόστισε… Τι εννοούμε; Ο Mikolas τραυματίστηκε κι από ότι φαίνεται σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αμέσως μετά την πρόβα. Μέσω των social media ενημέρωσε πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να επανέλθει και θα εμφανιστεί στη σκηνή τη βραδιά του ημιτελικού ότι κι αν γίνει. 

Λιθουανία

Η ρομαντική μπαλάντα της Ieva Zasimauskaite για τη Λιθουανία συγκίνησε ακόμη και τους πιο δύσκολους. Η χώρα μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης και πολύ λένε πως αυτό θα είναι το dark horse του φετινού διαγωνισμού.  

Ισραήλ

Ερχόμενο στη Λισαβόνα, το Ισραήλ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Στη σκηνή επιχειρούν να αναπαράγουν σκηνές από το ευφάνταστο video clip του “Toy” που όπως φάνηκε όμως, χρειάζονται ακόμη δουλειά. Η Netta εξαιρετική για άλλη μια φορά ικανοποίησε πλήρως τους fans.

Λευκορωσία

Ο Alekseev και το “Forever” για πρώτη φορά στη σκηνή της EAurovision 2018. Η χορεύτρια που βρίσκεται μαζί του τον σημαδεύει με ένα τόξο που για βέλος έχει ένα τριαντάφυλλο και τον πετυχαίνει. Λίγο μετά ο Alekseev γυρνά την πλάτη και το πουκάμισό του είναι σκισμένο με ένα τεράστιο τατουάζ με τριαντάφυλλα να φαίνονται. 

Εσθονία

Η Elina φέρνει το “La Forza” και η δύναμή του είναι αδιαμφισβήτητη. Το φόρεμα από τον εθνικό τελικό της Εσθονίας έχει έρθει copy-paste και στη Λισαβόνα και είναι εντυπωσιακό. Φωνητικά η Elina είναι απίθανη!

Βουλγαρία

Άλλο ένα από τα φαβορί του πρώτου ημιτελικού ανέβηκε για την πρώτη πρόβα του. Οι Equinox προσπαθούν να συνδέσουν το darkness με την υψηλή τέχνη. Ακόμη δεν το έχουν βρει πλήρως και σίγουρα χρειάζονται κι άλλες πρόβες!

The post Eurovision 2018: 10 χώρες πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα στην Altice Arena της Λισαβόνας! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2KpILo3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου