Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Eurovision 2018: Στοιχήματα| Τι δείχνουν για την Ελλάδα λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό;

Ώρες μας χωρίζουν πλέον από την έναρξη των προβών στην Altice Arena στη Λισαβόνα. Τα γραφεία στοιχημάτων φαίνεται να καταλήγουν στις αποδόσεις τους, τουλάχιστον για τώρα, γιατί σίγουρα οι πρόβες θα φέρουν πολλές ανακατατάξεις όπως κάθε χρόνο.

Ας δούμε πως έχει η κατάσταση στην κορυφή των στοιχηματικών αποδόσεων:

Το Ισραήλ συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα με ξεκάθαρη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Η διαφορά αυτή όμως δεν είναι μη αναστρέψιμη, αφού πέρσι ο Francesco Gabbani είχε μεγαλύτερη απόσταση από τους διώκτες τους, η οποία όμως ανατράπηκε. Δεύτερη παραμένει η Βουλγαρία και σε μικρή απόσταση πίσω της η Τσεχία. Ακολουθούν λίγο πιο πίσω η Αυστραλία με τη Γαλλία, οι οποίες συνεχώς εναλλάσσονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

Έκτη πλέον είναι η Εσθονία, στην έβδομη θέση η Νορβηγία, όγδοη η Σουηδία, ένατο το Βέλγιο και δέκατη η Ελλάδα. Ακολουθούν η Ισπανία, η Φινλανδία, η Ιταλία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Λευκορωσία, η Δανία και στην 18η θέση η Κύπρος.

Πηγή: infegreece.gr

The post Eurovision 2018: Στοιχήματα| Τι δείχνουν για την Ελλάδα λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό; appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2Kn0Y5J
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου