Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ακόμα μια επιβεβαίωση του Tralala: Νίκος Βέρτης και Βαγγέλης Κακουριώτης συνεργάζονται για νέο τραγούδι

Το είχατε διαβάσει πρώτοι στο Tralala και για ακόμα μια φορά το νούμερο 1 μουσικό site επιβεβαιώθηκε από το ρεπορτάζ του, δίνοντας πάλι στο κοινό του ένα αποκλειστικό νέο, ασχέτως αν μετά διάφορα sites έσπευσαν να αναπαράγουν την είδηση, χωρίς πηγή κι ας επρόκειτο για αποκλειστικό του Tralala!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες ο Νίκος Βέρτης έχει γράψει τραγούδι για τον Βαγγέλη Κακουριώτη και πριν από λίγο η δισκογραφική εταιρία του δεύτερου εξέδωσε δελτίο τύπου.

Panik Records:

Τη δισκογραφική του επιστροφή ετοιμάζει το απόλυτο pop icon, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και σύντομα θα κυκλοφορήσει το καινούργιο του τραγούδι που θα έχει την υπογραφή του Νίκου Βέρτη!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, με το μεγάλο γκελ στο νεανικό κοινό και τις φανατικές θαυμάστριες, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, συνεργάζεται με τον Νίκο Βέρτη στις live εμφανίσεις του, τόσο προ μηνών στη Θεσσαλονίκη, όσο και τώρα στο «YTON» της Αθήνας.

Παρουσιάζοντας το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο album του, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου Βέρτη, που σπάνια γράφει τραγούδια σε άλλους συναδέλφους του και πρώτη φορά δίνει κομμάτι σε pop καλλιτέχνη!

 

The post Ακόμα μια επιβεβαίωση του Tralala: Νίκος Βέρτης και Βαγγέλης Κακουριώτης συνεργάζονται για νέο τραγούδι appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2zxTJnG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου