Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ηλίας Τσαρούχας “Τα δυο σου χέρια αγκαλιά” | Video Premiere

Ο Ηλίας Τσαρούχας εναι ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός με καταγωγή από την Εύβοια που ασχολείται τα τελευταία επτά χρόνια με τη σύνθεση τραγουδιών. Τα τραγούδια που έχει συγκεντρώσει θα τα παρουσιάσει στο επερχόμενο προσωπικό του album.

Το πρώτο του single με τίτλο “Βροχή” κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, και τον ανέδειξε ως έναν αξιόλογο ανερχόμενο καλλιτέχνη.

Σήμερα παρουσιάζει το δεύτερο single του με τίτλο “Τα δυό σου χέρια αγκαλιά“, σε στίχους και μουσική του ιδιου.

Ένα μοντέρνο λαϊκό τραγούδι που ενορχηστρώθηκε από τον Φώτη Παρακατσελάκη, με πολυδιάστατο ήχο και την ζεστή ερμηνεία του Ηλία Τσαρούχα, με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής του.

Στην ηχογράφηση συμμετείχαν αξιόλογοι μουσικοί, και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Κοτσιάνος (βιολί), Γιάννης Αδαμόπουλος (κιθάρες), Έφη Μπουντάλη (μπάσο), Βασίλης Τάτσης (αρμόνιο), Φώτης Παρκατσελάκης (κρουστά) και Μαρία Καλαμπόκα (δεύτερα φωνητικά).

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video clip σε σκηνοθεσία του Απόστολου Σωτηρόπουλου, με τη φιλική συμμετοχή της Ειρήνης Σπανού-Τσαρουχά.

  • Λίγα λόγια για τον Ηλία Τσαρούχα

Απόφοιτος της Γεωπονικής σχολής, αγαπά τη μουσική από μικρός και ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια. Στην μέχρι τώρα καλλιτεχνική του πορεία έχει τραγουδήσει σε μπουζούκια, μπαράκια, αλλά και σε μουσικές σκηνές, κυρίως στην Βόρεια Εύβοια αλλά όχι μόνο.

Από το 2011, ολοκληρωμένος πλέον καλλιτέχνης και τραγουδοποιός, γράφει τα δικά του τραγούδια σε στίχο και μουσική, τα οποία και σκοπεύει να παρουσιάσει στον επερχόμενο δίσκο του. Η σύνθεση τραγουδιών είναι συνυφασμένη με την προσωπικότητα του, και αποτελεί τον τρόπο έκφρασης αλλά και εκτόνωσης του από την καθημερινότητα.

Ζει και εργάζεται στην Ιστιαία, όπου, μαζί με τη σύζυγο του, μεγαλώνουν τα δύο τους παιδιά. Σε συνεργασία με τον έτερο αξιόλογο καλλιτέχνη της Final Touch, Κωνσταντίνο Βούλγαρη (κατά κόσμον “Docta”), παρουσίασε την άνοιξη του 2018 το πρώτο του single με τίτλο «Βροχή».

Σήμερα επανέρχεται δυναμικά με το single “Τα δυό σου χέρια αγκαλιά”, σε στίχους και μουσική του ιδίου.

The post Ηλίας Τσαρούχας “Τα δυο σου χέρια αγκαλιά” | Video Premiere appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2SmVX0t
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου