Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

T Love feat. Lilo “Married To The Beat” | Single Premiere

To “Married To The Beat” είναι το νέο single από το Γάλλο παραγωγό T Love. Tο κομμάτι έχει διάθεση χορευτική, feel-good ρυθμό και εξαιρετική παραγωγή.

Ο T Love λέει:

“Συνήθιζα να ακούω funky, disco και afrobeat μουσική και όλη την ώρα είχα αυτές τις μελωδίες στο μυαλό μου. Κάπως έτσι βρέθηκα στο στούντιο και άρχισα να πειραματίζομαι με ένα φίλο μου μουσικό. Μετά από λίγο, στην παρέα μας προστέθηκε ο τραγουδιστής Lilo, άκουσε το demo, μπήκε στο ρυθμό και άρχισε να τραγουδά. Ο Kaspy έδωσε το δικό του παλμό παίζοντας κιθάρα και έτσι αυτήν τη στιγμή απολαμβάνετε το “Married to the Beat’’.

Το “Married To The Beat” έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα clubs και στα charts. Έφτασε στο νούμερο #8 στα Pop Commercial Music Week Charts και στο #3 στα Urban Charts. Μετά από 7 εβδομάδες στα Urban Charts, το κομμάτι είναι στο νούμερο #15.

Ο T Love ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ στο Παρίσι παίζοντας funky μουσική στο club New Wave όπου τελειοποίησε τις ικανοτητές του στη μουσική παραγωγή. Για τον ίδιο η καταξίωση ήρθε όταν μεταπήδησε στο Βέλγιο με την τεράστια παράδοση στην EDM μουσική.

Τα υπόλοιπα είναι κομμάτι της ιστορίας του. Περιοδείες και residencies σε γνωστά clubs στην Αμβέρσα (Bέλγιο), Ίμπιζα (Γαλλία), Mιάμι (ΗΠΑ), Aruba (Καραιβική), Iταλία & Ουγγαρία καθώς και συνεργασίες με καταξιωμένους DJ όπως οι Ron Carroll, Tom De Neef, Gee Moor Bora bora Ibiza, Dj Roog Marko, Dava di Toma, Nikos Akrivos.

Ο T Love ήρθε για να μείνει. Το καλοκαίρι θα παίξει σε πολλά clubs της Ευρώπης. Μείνετε συντονισμένοι στα social media και ετοιμαστείτε να νιώσετε τον παλμό.

The post T Love feat. Lilo “Married To The Beat” | Single Premiere appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2GBLbjq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου