Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Tenaj “Be As I Am Metamorphosis” | Video Premiere

To “Be As I Am Metamorphosis” είναι το νέο club banger από τη βραβευμένη τραγουδίστρια Tenaj.  Το κομμάτι είναι έτοιμο να σας κάνει να χορέψετε σαν να βρίσκεστε σε καλοκαιρινό party.

Η Tenaj αναφέρει:

“Το Be as I am είναι μια προσπάθεια για ενδοσκόπηση. Να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να είμαστε αυθεντικοί. Ακόμη και αν δεν σας αρέσω, θα συνεχίσω να είμαι αυτή που είμαι. Tο τραγούδι είναι γεμάτο θετική διάθεση.’’

Tο νέο single είναι μια συνεργασία μεταξύ της Tenaj και της Myha Marie, μια πολύ ταλαντούχα στιχουργός που έκανε και τα φωνητικά στην Britney Spears. Ο καταξιωμένος παραγωγός Austin Leeds, που έχει συνεργαστεί με τον Avicii, Tiesto και πολλούς ακόμη DJs είναι πίσω από τη μοναδική παραγωγη του κομματιού.

Σε νεαρή ηλικία, η Tenaj κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς and και χόρευε επαγγελματικά σε σημαντικά events. Όταν μεγάλωσε, απόφασισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να μετακομίσει στο Los Angeles σπουδάζοντας μουσική στο διεθνώς αναγνωρισμένο LA Music Academy. Στην καριέρα της έχει κερδίσει Hollywood Music Awards για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη και το Καλύτερο ΕDM Τραγούδι.

Για 8 εβδομάδες ήταν στο νούμερο 1 στα Club Radio Charts στις ΗΠΑ και σημείωσε τεράστια επιτυχία στα iTunes top 100, Swiss dance Charts, Radio AirPlay Now, Examinar, Record World Chart και Edge Music.

Η Tenaj ετοιμάζει νέο τραγούδι σε συνεργασία με τον Vessbroz καθώς και μία μεγάλη περιοδεία σε clubs για την οποία περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στα social media.

The post Tenaj “Be As I Am Metamorphosis” | Video Premiere appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2ZnSdiU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου