Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Dreamachinery | Νέο άλμπουμ από την Plus Rec!

Ο Dreamachinery μας παρουσιάζει το πρώτο του album και με ένα μαγικό τρόπο μας εισάγει στον αναλογικό ηλεκτρονικό του κόσμο, που είναι ηχητικά πλασμένος από ονειρικές ατμόσφαιρες, γλυκά grooves και electro pop αισθητική!

Ηχητικά ολόκληρο το album του Dreamachinery λειτουργεί ως ενιαίο μουσικό έργο μέσα από τη ροή των συνθέσεων. Ο ακροατής θα έχει την απόλαυση να βιώσει μια ολοκληρωμένη μουσική δημιουργία, που φτιάχτηκε με πολύ αγάπη και γνώση πάνω στον αναλογικό ηλεκτρονικό ήχο.

Το πρώτο ραδιοφωνικό single είναι το “Kids On The Rainbow”, με την συμμετοχή του Nomik (Universal Trilogy, Sleepin Pillow) στα φωνητικά και τους στίχους. Ο ηλεκτρονικός ατμοσφαιρικός up tempo ήχος του Dreamachinery σμίγει πανέμορφα με τις μελωδικές γραμμές του Nomik έχοντας ως αποτέλεσμα μια μοναδική σύνθεση που ηχητικά καταφέρνει να σε μεταφέρει στην χρυσή εποχή της electro pop σκηνής των 80’s!

Το ομότιτλο album του Dreamachinery κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου σε Βινύλιο 180 gr και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

  • Λίγα λόγια για τον DreaMachinery

Ο DreaMachinery έχει σπουδές στο κλασικό πιάνο και στον τομέα της ηχοληψίας – μουσικής τεχνολογίας και οι επιρροές του είναι από τους ήχους της Pure Disco στα τέλη των 70’s και της ηλεκτρονικής επανάστασης των synthesizers στα 80’s.

Αφού πειραματίστηκε αρκετά χρόνια με πολλά old school synthesizers που έπεφταν στα χέρια του, το 2011 άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες δικές του μουσικές συνθέσεις, με βάση πάντα την αναλογική του διάθεση, επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως: Giorgio Moroder, Chic, Kraftwerk, Howard Jones, Human League Gary Numan κ.α.

The post Dreamachinery | Νέο άλμπουμ από την Plus Rec! appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2BSrTDw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου