Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Αυτά είναι τα αδέρφια που έχουν κάνει τα talent shows οικογενειακή τους υπόθεση!

Κι όμως, ο Χάρης και ο Αιμίλιος Μωσαϊδης έχουν κάνει… οικογενειακή υπόθεση τα μουσικά talent shows της ελληνικής tv. 

Ο Haris Mos -ή αλλιώς Χάρης Μωσαϊδης- εμφανίστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο του The Final Four στον Antenna και με αξιώσεις διεκδίκησε μία από τις τέσσερις θέσεις. Μπορεί τελικά να μην κατάφερε να εκτοπίσει την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη αλλά συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια από την επιτροπή και πραγματοποίησε μια ομολογουμένως πολύ αξιόλογη εμφάνιση. 

Ο Haris Mos μας συστήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσω του πρώτου The Voice που είχε προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Antenna και είχε καταφέρει να φτάσει ως τα battles. 

Εκτός όμως από τον Χάρη, και ο αδερφός του Αιμίλιος διαθέτει μια πολύ καλή φωνή και θέλησε στο παρελθόν να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε talent show, μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν στο The Voice του Antenna ένα χρόνο μετά τον αδερφό του. Δυστυχώς κανένας από τους coaches όμως δεν γύρισε!

Ο Αιμίλιος δεν το έβαλε κάτω και ξαναδήλωσε συμμετοχή στο The Voice του SKAI αυτή τη φορά, πριν έναν χρόνο. Εκεί όχι μόνο πέρασε τα blinds, αλλά κατάφερε να φτάσει μέχρι τα knockouts.  

Και που ξέρετε; Ίσως στο μέλλον θελήσουν να ξαναδοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα talent show!!

The post Αυτά είναι τα αδέρφια που έχουν κάνει τα talent shows οικογενειακή τους υπόθεση! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/36iv2ue
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου