Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Breaking News: Η Loreen στο Melodifestivalen 2017 για να εκπροσωπήσει και πάλι τη Σουηδία στη Eurovision!

Αγαπητοί eurofans, αυτό που περιμένατε καιρό τώρα μόλις συνέβη επίσημα!

Η Loreen επιστρέφει στη Eurovision! Η πολύ δημοφιλής νικήτρια του διαγωνισμού του 2012 με το περίφημο “Euphoria”, θα συμμετέχει και πάλι στο Melodifestivalen με σκοπό να το κερδίσει και να ξαναεκπροσωπήσει την πατρίδα της, Σουηδία

Το όνομά της ακουγόταν εδώ και μέρες και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Στον τέταρτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2017 που θα διοργανωθεί στην πόλη Skellefteå στις 25/2 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξαιρετική και ιδιαιτέρως εκκεντρική τραγουδίστρια να ερμηνεύει το “Statements”, τραγούδι με το οποίο θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει την ψήφο του κοινού και της επιτροπής τόσο της χώρας της, όσο και υπολοίπων χωρών που έχουν δικαίωμα ψήφου στη διοργάνωση. 

Πολύ δύσκολος αναμένεται να είναι όμως ο φετινός τελικός του Melodifestivalen, καθώς πολλά αγαπημένα ονόματα των Σουηδών επιστρέφουν με την ελπίδα να κερδίσουν το εισιτήριο για το Κίεβο. Μεταξύ αυτών ο Boris Rene που κατετάγη 10ος στο MelFest 2016, η Charlotte Perrelli που κέρδισε τη Eurovision 1999 και ξαναεκπροσώπησε τη Σουηδία 2008, η Ace Wilder που ήταν 2η στο MelFest του 2014 και 3η σε αυτό του 2016, η Lisa Ajax που ήταν 7η στο MelFest του 2016, ο Robin Bengtsson που ήρθε 5ος την ίδια χρονιά, η Krista Siegfrids που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στη Eurovision του 2013 και συμμετείχε στο MelFest το 2016 και τέλος  η Wiktoria που ήταν 4η στο Melfest του 2016. 

The post Breaking News: Η Loreen στο Melodifestivalen 2017 για να εκπροσωπήσει και πάλι τη Σουηδία στη Eurovision! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2gFRYwz
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου