Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

The 2Night Show | Ποιοι καλλιτέχνες θα είναι καλεσμένοι στις 30/11 και 1/12;

O Θοδωρής Μαραντίνης, o frontman από το συγκρότημα Onirama, επισκέπτεται το πλατό του The 2night Show, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 23:15. Τραγουδάει ζωντανά με την κιθάρα του το νέο του τραγούδι, μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες και μας μιλάει για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Κυριαζή.

show

Ο Χρήστος Πάζης συναντιέται τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη, μας εξηγεί τους λόγους που χάθηκε από το τραγούδι, για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και μας τραγουδάει ζωντανά στο πλατό παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα.

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επισκέπτεται ο νέος «Μάικ ο Φασολάκης» που ακούει στο όνομα του Άρη Πλασκασοβίτη. Ο νεαρός, ταλαντούχος ηθοποιός μας μιλάει για τη θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Μάικ» βασισμένο στο βιβλίο της Μαρί Κυριακού.

O Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός και ως NiVo, έρχεται στο πλατό του The 2Night Show σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, βγάζοντας στην επιφάνεια μία πιο γλυκιά εκδοχή του εαυτού του.

show-4

Εκλεκτοί καλεσμένοι με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις μας περιμένουν αυτή την εβδομάδα στο The 2night Show, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 23:15, στον ΑΝΤ1!

The post The 2Night Show | Ποιοι καλλιτέχνες θα είναι καλεσμένοι στις 30/11 και 1/12; appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2gDXLiv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου