Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Αμαρυλλίς: “Εάν ένας τραγουδιστής έχει την κατάλληλη ομάδα δίπλα του, τα πράγματα απλουστεύονται κατά πολύ”

Η Αμαρυλλίς έδωσε μία αποκλειστική συνέντεξη στο tralala.gr και τη Σοφία Μπεκιάρη, όπου μίλησε για όσα συμβαίνουν στη ζωή της αυτό το διάστημα αλλά και για το αν της έχει γίνει πρόταση για το Survivor.

Είναι εύκολο όμως για κείνη να επίλεξει το επόμενο της single;

Δείτε τι μας απάντησε:

“Εξαρτάται από ποια οπτική το βλέπεις αυτό. Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τα τραγούδια, δεν είναι μόνο το συγκυριακό κομμάτι αλλά και το κομμάτι της ψυχολογίας και της διάθεσης. Μιλάμε για μουσική, δεν μιλάμε για κάτι χειροπιαστό, άρα έχει να κάνει με την φάση στην οποία βρίσκεσαι και με το τι ακριβώς θες να παρουσιάσεις στον κόσμο. Από αυτή την άποψη είναι αρκετά δύσκολο… κι αν συνυπολογίσεις το γεγονός ότι κυκλοφορούν πάρα πολλά τραγούδια και υπάρχουν άπειροι τραγουδιστές εκεί έξω η δυσκολία αυξάνεται. Μπαίνει στο παιχνίδι κι ο παράγοντας του να παρουσιάσεις κάτι που να αποτελεί πρόταση, κάτι που να σε εξελίσσει. Σε όλο αυτό το σημαντικότερο είναι οι συνεργάτες που έχεις δίπλα σου. Εάν ένας τραγουδιστής έχει την κατάλληλη ομάδα δίπλα του, τα πράγματα απλουστεύονται κατά πολύ. Πιο εύκολα βρίσκει τραγούδια, κάνει πιο σωστές επιλογές και αυτά συντελούν στο να έχει διάρκεια. Επειδή όμως μιλάμε για τραγούδια, ο κόσμος έχει πάντα τον τελευταίο λόγο…”

Βρείτε ολόκληρη τη συνέντυξη της εδώ!

The post Αμαρυλλίς: “Εάν ένας τραγουδιστής έχει την κατάλληλη ομάδα δίπλα του, τα πράγματα απλουστεύονται κατά πολύ” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2s509VA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου