Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα συνεργάζονται για πρώτη φορά και διασκευάζουν μεγάλη ιταλική επιτυχία!

Το νέο της EP με τίτλο “Summer Extended 2017” κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες η αγαπημένη μας Έλενα Παπαρίζου. Εκτός από το ήδη δημοφιλές κι επιτυχημένο “Haide” που της έγραψε ο Φοίβος αλλά και το remixes τους, το EP συμπεριλαμβάνει και ολοκαίνουρια τραγούδια που ακούμε για πρώτη φορά. 

Ένα από αυτά, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του EP, είναι το ντουέτο με την Tamta. Οι δύο εξαιρετικές pop ερμηνεύτριες ενώνουν για πρώτη φορά φωνές και δυνάμεις σε ένα καταπληκτικό τραγούδι που είναι στην ουσία η διασκευή του ιταλικού “Ora o Mai Piu” της Dolcenera που ακούσαμε στο φεστιβάλ San Remo το 2016. Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία, κατακτώντας τα charts. 

Η ελληνική του εκδοχή με τίτλο “Τώρα Ή Ποτέ” σε στίχους του Σταύρου Σταύρου έρχεται δυναμικά με τις δύο γυναικείες φωνές στα καλύτερά τους. 

Η πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού έγινε στα Mad Video Music Awards 2017, όπου Έλενα Παπαρίζου και Tamta το ερμήνευσαν μαζί on stage λαμβάνοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό. 

The post Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα συνεργάζονται για πρώτη φορά και διασκευάζουν μεγάλη ιταλική επιτυχία! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/2t8dyO4
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου