Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ “Με ταχύτητα φωτός” | Single Premiere

Ένας τραγουδιστής με καταγωγή από μουσική οικογένεια και μακροχρόνια μουσική πορεία ξεκινά τη συνεργασία του με την Orange music με το τραγούδι «Με ταχύτητα φωτός», σε στίχους και μουσική του Θωμά Θεοδώρου!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με το άκρως ενδιαφέρον και μακροσκελές βιογραφικό, έχει ήδη σημειώσει αρκετές δισκογραφικές επιτυχίες, και πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Σήμερα ερμηνεύει ένα δροσερό pop τραγούδι, με στίχο ερωτικό και άκρως καλοκαιρινή και χορευτική διάθεση! Η παραγωγή και η ενορχήστρωση του τραγουδιού έγιναν από τον Λευτέρη Γιαννακόπουλο.

«Με ταχύτητα φωτός» έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των φίλων του ελληνικού τραγουδιού, και να τραγουδηθεί από πολλά χείλη! Με την ιδιαίτερη μελωδία, τα ηλεκτρονικά στοιχεία και το εθιστικό του ρεφρέν, αναμένεται να εξελιχθεί σε καλοκαιρινό hit!

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η συνεργασία του Κωνσταντίνου με την Orange music επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάγεται από μουσική οικογένεια, και συγκεκριμένα είναι γιος δύο τεράστιων ταλέντων, των τραγουδιστών Χρήστου Εμμανουήλ και Μαρίας Λυμπέρη.

Ο ίδιος είναι και αυτός τραγουδιστής απο νεαρή ηλικία, καθώς και επαγγελματίας μουσικός.

Φοίτησε σε ωδείο σπουδάζοντας πιάνο και κιθάρα, και κατόπιν παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια με έναν από τους μεγαλύτερους πιανίστες της τζαζ στην Ελλάδα, τον αείμνηστο Μάρκο Αλεξίου.

Στην πάροδο των χρόνων προέκυψαν σπουδαίες συνεργασίες με ονόματα που αποτελούσαν μέχρι τότε άπιαστο όνειρο για τον ίδιο, όπως ο Νίκος Τερζής, η Τζένη Βάνου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Θάνος Καλλίρης, η Ελένη Δήμου, η Πίτσα Παπαδοπούλου (με την οποία συνεχίζει να συνεργάζεται σε καλοκαιρινές συναυλίες κυρίως), ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Γιώργος Κατσαρός (πρόεδρος και μαέστρος της κρατικής Big Band Αθηνών, στην οποία συμμετείχε για περίπου τρία χρόνια), και αρκετά άλλα ονόματα.

Ο μουσικός του μέντρορας υπήρξε ο Κώστας Λογοθετίδης, μέλος και συνθέτης του θρυλικού συγκροτήματος «Εκείνος κι εκείνος» με τους οποίους ο Κωνσταντίνος ξενυχτούσε απο τα εφηβικά κιόλας του χρόνια, στην πρώτη μουσική σκηνή με το όνομα «Αρχιτεκτονική», όπως και πάνω απο τα βινύλια και τα CD με τα εκπληκτικά τραγούδια τους.

Με τον Κώστα Λογοθετίδη όχι απλώς έπαιξαν και τραγούδησαν παρέα πάνω στη σκηνή αυτού του θρυλικού μαγαζιού, αλλά μια μέρα συμφώνησαν να δημιουργήσουν και ένα τραγούδι μαζί.

Ένα πολύ όμορφο, ευχάριστο και ξεσηκωτικό ποπ κομμάτι με τίτλο «Δίχως Εσένα» σε μουσική του Λογοθετίδη και σε στίχους του ταλαντούχου underground καλλιτέχνη Κώστα Στάθη.

Με την ιδιότητα του συνθέτη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει δώσει ένα απο τα τραγούδια του στον Χάρη Βαρθακούρη, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Άρχοντας του Κόσμου» και έχει τον τίτλο «Ψεύτικα». Ο Κωνσταντίνος έχει υπογράψει τη μουσική αλλά και το στίχο (με μία μικρή παρέμβαση και βοήθεια απο τον θρυλικό Γιάννη Πάριο που έβαλε τις μαγικές του πινελιές σε κάποιες λέξεις – κλειδιά).

Λίγα χρόνια αργότερα πραγματοποίησε την δεύτερη επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία του με ένα ποπ τραγούδι σε μουσική του ίδιου και στίχους της αιώνιας, και χαρισματικής, φίλης του Τζούλιας Χαντζηκωστάκη, με τίτλο «Άσε με να σ’ Αγαπώ». Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα video-clip με σκηνοθέτη τον απίστευτα ταλαντούχο Χρήστο Πετρόπουλο.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον μεγάλο κωμικό Μάρκο Σεφερλή, τραγουδώντας όλα τα κομμάτια που ακούγονται στις παραστάσεις του και ερμηνεύουν εκ των υστέρων οι ηθοποιοί και χορευτές του μπαλέτου με play-back. Αυτή η συνεργασία, λόγω της ποιότητας και του ήθους του ίδιου του Μάρκου, εξελίχθηκε και σε μια καλή φιλία που μετρά πολλά χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε μεγάλες αλλά και μικρές μουσικές σκηνές, υπηρετώντας πάντα την ποιοτική μουσική, ξένη και ελληνική, ενώ παράλληλα γράφει και τα δικά του τραγούδια.

Το post Κωνσταντίνος Εμμανουήλ “Με ταχύτητα φωτός” | Single Premiere αναρτήθηκε πρώτη φορά στοMusicPress.



from MusicPress http://ift.tt/2slEiO3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου