Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Οι Locomondo και ο Tonino Carotone στη Τεχνόπολη στις 13/9!

Βασισμένη στην συνεργασία τους που ξεκίνησε πριν απο λίγο καιρό, αλλά αυτήν τη φορά επισφραγίζεται με ένα ντουέτο που έγραψε ο Μάρκος Κούμαρης. O τίτλος είναι La mulata Hermosa, είναι στα ισπανικά και είναι μία ιδιαίτερη Cumbia παιγμένη από τον Μάρκο με… μπαγλαμά!

Η Cumbia είναι παραδοσιακός χορός της κεντρικής Αμερικής (κυρίως της Κολομβίας). La mulata Hermosa λοίπον, όταν η φαντασία των Locomondo παντρεύει τα παραδοσιακά όργανα του ρεμπέτικου με την μουσική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής και την ξεχωριστή ερμηνεία του Tonino Carotone. Οι στίχοι γράφτηκαν απο κοινού απο τον Μάρκο και τον Τονίνο σε κάποιο αυτοσχέδιο γλέντι πάνω σε μία μουσική σύνθεση του Μάρκου.

Στις 13 Σεπτέμβρίου οι Locomondo στην Τεχνόπολη θα δημιουργήσουν για μιά ακόμη φορά ένα τεράστιο πάρτυ παρέα με τον Tonino Carotone τον χειμαρρώδη βάσκο τραγουδιστή, όπως τον έχουν συχνά χαρακτηρίσει! Μαζί τους, η Piluka Aranguren που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Τonino. To τελευταίο μεγάλο πάρτυ του καλοκαιριού.

Οι Locomondo έρχονται στην Τεχνόπολη στις 13 του Σεπτέμβρη με δύο καινούρια τραγούδια στις “αποσκευές” τους, το 80’s που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και το ντουέτο με τον Tonino Carotone La mulata Hermosa!

Θέλω νάσαι εκει….

Προπώληση: 11 ευρώ(Τα 200 πρώτα εισιτηρια: 10 ευρώ)
Ταμείο: 13 ευρώ
Doors open: 20:00
Έναρξη: 21:30

Προπώληση: viva.gr, viva kiosk, 11876, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, Τεχνόπολη, Αθηνόραμα

The post Οι Locomondo και ο Tonino Carotone στη Τεχνόπολη στις 13/9! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2xxnSRD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου