Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκε τον Γιώργο Σαμπάνη στο ACRO (pic)

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός, δημοφιλής και ανατρεπτικός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς  ξεσήκωσε τους φίλους και θαυμαστές του με το πιο εκρηκτικό live party της Αθήνας, παρέα με τον super guest Κώστα Μπίγαλη, την Antonella, τον Steven και την Matina! Στα decks απογείωσε με τους ρυθμούς της η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη!

Το ACRO Club επισκέφθηκε ο Αντώνης Ρέμος που δεν παρέλειψε να επισκεφθεί στα καμαρίνια τον Γιώργο Σαμπάνη με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη και τον παραγωγό του Γιώργο Κυβέλο, η Τάμτα με φίλους της, ο Παναγιώτης Κονέ, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου παρέα με τη Στέλλα Δημητρίου, την Αννίτα Ναθαναήλ, τη Σόφη Πασχάλη, την Νίνα Λοτσάρη και άλλους.

Το ACRO Club με τον Γιώργο Σαμπάνη κρατάει τα ηνία, διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της διασκέδασης αφού κάθε φορά που εμφανίζεται επί σκηνής ο κόσμος παραληρεί. Ανατρεπτικός και απρόσμενος, με τη μελωδική φωνή του, έχει συνεπάρει τους φίλους του και τα τραγούδια που ο ίδιος γράφει έχουν αγγίξει τις καρδιές τους.

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά για άλλη μια σεζόν στο ACRO Club, στο γνώριμο πια στέκι της Ιεράς Οδού, έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

The post Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκε τον Γιώργο Σαμπάνη στο ACRO (pic) appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2Q6764Z
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου