Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Το τσιφτετέλι του Θοδωρή Βερλή για χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου κυκλοφόρησε και τα «σπάει» (βίντεο)

Ο Θοδωρής Βερλής μας ερμηνεύει το “Η αγάπη σου τρελή” και το αποτέλεσμα είναι άκρως ξεσηκωτικό.

Σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Σοφίας Αργυροπούλου, η “Η αγάπη σου τρελή”, ένα μοντέρνο τσιφτετέλι, έρχεται να δώσει μία διαφορετική μουσική νότα, που σίγουρα από το πρώτο άκουσμά της, θα σας προκαλέσει να θέλετε να το χορέψετε, ξανά και ξανά.

Ο Θοδωρής Βερλής, αποφάσισε τα γυρίσματα του νέου του βιντεοκλίπ για το “Η αγάπη σου τρελή”, που φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα επιτυχίας του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, να γίνουν στον οικισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσα, θέλοντας να αναδείξει και να ευχαριστήσει τους δικούς του ανθρώπους, τη φυλή του, που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθιστώντας τον ως τον πιο αγαπητό ερμηνευτή τους.

“Η αγάπη σου τρελή”, κυκλοφόρησε από την Prime Productions, σε διανομή Minos Emi-Universal Music!

The post Το τσιφτετέλι του Θοδωρή Βερλή για χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου κυκλοφόρησε και τα «σπάει» (βίντεο) appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://musicpress.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%86%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%bf%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%ae-%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bb%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%87%ce%b5%ce%b9/
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου