Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

AKA feat. Yanga Chief “Jika” | Video Premiere

Ο hip-hop superstar AKA κυκλοφόρησε το νέο του video για το ‘Jika’ και σε 2 μήνες έχει ξεπεράσει τα 1.3 million views στο YouTube.

Το ‘Jika’ είναι το νέο single του νοτιοαφρικανού hip-hop superstar AKA. Γνωστός στο ευρύ κοινό από τα ραδιοφωνικά και club hits του, επέστρεψε με ένα δυναμικό κομμάτι και με φωνητικά που ξεχωρίζουν.

Ο AKA αναφέρει,

‘Μετά το ιδιαίτερα πετυχημένο single μου “Fela In Versace”, το επόμενο, σε παραγωγή από τον Kiddominant είναι μια ιστορία αγάπης που αναφέρεται στη μοναδικότητα της πρώτης στιγμής όταν αντιλαμβάνεσαι ότι το άτομο απεναντί σου είναι το άλλο σου μισό.’

Το κακό αγόρι της μουσικής βιομηχανίας, ο AKA, γνωστός και ως The Supa Mega θεωρείται ως ο καλύτερος rapper στην Αφρική. Το πρόσφατο album Touch My Blood, έγινε Πλατινένιο στη Νότια Αφρική και ο AKA αναγνωρίστηκε διεθνώς, με υποψηφιότητες για Best International Act (Africa) στα BET Awards & MOBO Awards και Best African Act στα MTV EMA’s.

Ο AKA έχει την υποστήριξη των Huff Post, GQ, Pulse, Daily Sun, The Raw Africa. Αναγνωρίστηκε η μουσική και το ταλέντο του από τον παραγωγό του Hot97 Breakfast, DJ Ebro ως ένα από τα νέα ανερχόμενα ταλέντα της μουσικής σκηνής μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Jorja Smith, Buddy και Ella Mai. Η μοναδική του σκηνική παρουσία τον οδήγησε σε συνεργασία με διεθνείς superstars όπως οι Kanye West, Snoop Lion, Rick Ross, 2Chainz και Big Sean στις περιοδείες τους στη Ν.Αφρική, έπαιξε στο SXSW 2018 και στο Essence Music Festival, καθώς επίσης έκανε special εμφάνιση στο Live South Africa.

Τέλος, ο AKA είναι ο μόνος καλλιτέχνης εκπρόσωπος της Reebok Classics στην Αφρική και από τις αρχές του 2018 υπογράφει τη δική του vodka, CRUZ by AKA, με γεύση καρπούζι, ξεπουλώντας τη σειρά σε δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία.

Πρόσφατα, ο AKA έγραψε ιστορία με το AKA Orchestra On The Square show στην Πρετόρια, όντας πρώτος hip-hop καλλιτέχνης που παίζει με συμφωνική ορχήστρα. Το καλοκαίρι ετοιμάζεται για κάποιες εμφανίσεις στην Αγγλία. Περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν σύντομα.

The post AKA feat. Yanga Chief “Jika” | Video Premiere appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2UgVXn1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου