Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Rae Stewart “Making Love” | Video Premiere

To “Making Love” είναι το νέο single από την R&B τραγουδίστρια Rae Stewart, σε παραγωγή του Triple B (2000 & Triple ENT).

Αυτή η ξεχωριστή R&B παραγωγή φέρνει στο φως τα καθηλωτικά sexy φωνητικά της Rae’s με επιρροές από την 90’s R&B & Hip-Hop μουσική σκηνή και καλλιτέχνες όπως οι Destiny’s Child, Missy Elliot, αλλά προσαρμοσμένα στο 2019.

Η Rae αναφέρει,

“Το Making Love ήταν αρχικά ένα freestyle που το έγραψα πάνω στο ρυθμό που μου είχε στείλει ο Triple B. Τότε, αποφασίσαμε να το βιντεοσκοπίσουμε στο σόου μου στο Manchester και να το βάλουμε στα socials. Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες likes και πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και από καταξιωμένους καλλιτέχνες. Έτσι, την ίδια εβδομάδα ηχογραφήσαμε το τραγούδι στο studio και το κυκλοφορήσαμε στα τέλη Νοέμβρη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.”

Tο βίντεο για το “Making Love”, σκηνοθετημένο από τη Rae και τον manager J.Gray, φανερώνει άλλες πλευρές του πολύπλευρου ταλέντου της.

Από την playlist στον κορυφαίο σταθμό του Birmingham τον Newstyle Radio 98.7 FM στους χιλιάδες νέους followers στο Instagram, το “Making Love” έχει ήδη ξεχωρίσει. Με το πρόσφατο EP Hear Me κέρδισε νέους fans, live shows και υποστήριξη από τα media. Το prive listening party στην πόλη της το Manchester για να γιορτάσει τη νέα κυκλοφορία σημείωσε τεράστια επιτυχία. Το “Be Down” ήταν στο top 30 στο Music Week’s Pop Chart και το “Fake Love” επιλέχθηκε από τον DJ Target ως το Unsigned Artist Song of The Week.

Η Rae Stewart τραγουδά από τριών χρονών. Στην ηλικία των 18, συμμετείχε στο group Venus μαζί με άλλες δύο κοπέλες από το Manchester. Εκείνη την περίοδο εμφανίστηκε στο TV show Asbo Teens to Beauty Queens και ξεχώρισε αμέσως, ζητώντας την για συνεργασία στην Tηλεόραση, από δισκογραφικές και managers να την αναλάβουν.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, η Rae εμφανίστηκε στο The Drop | Link Up TV show στο Λονδίνο εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Προγραμματίζει περισσότερες εμφανίσεις μέσα στο 2019 τις οποίες ετοιμάζεται να ανακοινώσει στα social media.

The post Rae Stewart “Making Love” | Video Premiere appeared first on MusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2Ov5DFp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου