Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ηλίας Βρεττός | “Διέκοψα τον αθλητισμό γιατί ήθελα να δώσω έμφαση στο να περάσω σε μια καλή σχολή”

Ο Ηλίας Βρεττός βρισκόμενος σε μια άκρως δημιουργική περίοδο αυτή την σεζόν έχοντας κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι “Μια ιστορία” μέσα από την νέα του δισκογραφική οικογένεια της Panik Platinum και συνεχίζοντας τα lives του σε όλη την Ελλάδα αλλά και κάθε Πέμπτη στο Αkanthus, βρέθηκε καλεσμένος στο φινάλε της εκπομπής “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μιλώντας για όλα.

Αρχικά μίλησε για την εμπειρία του με τον αθλητισμό καθώς έπαιζε χρόνια πόλο λέγοντας πως  το κομμάτι του αθλητισμού το διέκοψε όταν βρισκόταν στην τρίτη τάξη του λυκείου καθώς ήθελε να δώσει έμφαση στα μαθήματα του για να περάσει σε μια καλή σχολή και από εκεί και πέρα το σταμάτησε καθώς στα φοιτητικά του χρόνια προέκυψε το τραγούδι στην ζωή του.

Στην συνέχεια δήλωσε πως φέτος το καλοκαίρι θα τον βρει σε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και παρόλο που το φόρτε της δουλειάς είναι μεγάλο και δεν του επιτρέπει να κάνει ένα μεγάλο διάστημα διακοπές, η αγάπη και η επιτυχία που εισπράττει από τον κόσμο είναι αρκετή που ισοβαθμίζει την διαφορά.

Τέλος ο Ηλίας Βρεττός πήρε το μικρόφωνο και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, ερμηνεύοντας το νέο του single “Mια Ιστορία” αλλά και μεγάλες του επιτυχίες όπως το “Πετάω Ψηλά” , “Ανεβαίνω” αλλά και το “Δεν παν να λένε” με το οποίο ταρακούνησε το πλατώ και εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο του χορευτικό, πλαισιωμένος από δύο νεαρές χορεύτριες.

Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

 

The post Ηλίας Βρεττός | “Διέκοψα τον αθλητισμό γιατί ήθελα να δώσω έμφαση στο να περάσω σε μια καλή σχολή” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/29sQZd1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου