Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο! (Ρεπορτάζ)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή του Κατράκειου Θεάτρου Νίκαιας στα πλαίσια της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.

Τη μεγάλη συναυλία άνοιξε όπως και τις προηγούμενες φορές η ταλαντούχα Μαλού που συνεχίζει τη συνεργασία με το Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους το χειμώνα που μας πέρασε στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον.

Η Μαλού μας τραγούδησε τις δύο μεγάλες της επιτυχίες “Μια φορά στο τόσο” και το “Τους είπες πως”, το νέο της τραγούδι “Δες με” αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών όπως τα “Ο ανθρωπάκος”, “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ” και άλλα.

Εκκεντρικός και όπως πάντα μοναδικός ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη σειρά του ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κόσμο. “Τέρμα”, “Τίμημα” και “Έλα πίσω στη θέση σου”, τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη που όπως είπε αφού μας καλωσορίσει ήταν εκεί. Από τις 10 και μέχρι τη 1 περίπου χάρισε σε όλους μας μία από τις καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού, γεμάτο με μεγάλες του επιτυχίες και η αλήθεια είναι πως είναι πολλές καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης κλείνει τα 20 χρόνια του στη μουσική βιομηχανία.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Γκίνη

Πηγή φωτογραφιών: yupii.gr

The post Αποθεώθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης στη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο! (Ρεπορτάζ) appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/29snSH0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου