Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Les SkartOi! “Fighting on the Dancefloor” | Νέο Album

Το πολυμελές συγκρότημα-έκπληξη Les SkartOi!, από το Αίγιο Αχαΐας που τάραξε τα νερά της εγχώριας μουσικής σκηνής και αγκαλιάστηκε ένθερμα από το κοινό (με αποκορύφωμα την πλαισίωση του Manu Chao στο περσινό Rockwave, των Dubrovniks, των Bad Manners, του Tonino Carotone, και πολλών άλλων) ξεκινά την άκρως υποσχόμενη συνεργασία του με τη Final Touch κυκλοφορώντας ένα EP με τέσσερα τραγούδια.

Το EP που φέρει τον τίτλο Fighting on the Dancefloor περιέχει τρεις ολοκαίνουριες συνθέσεις του συγκροτήματος και μία εξαιρετική εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού της Etta JamesSomething’s Gotta Hold on Me”.

Love is when you give your heart away,
It’s like a dream but you’re wide awake,
Love is what you give in your own way,
Just do your thing… no matter what the people say.

Από το EP αυτό μας παρουσιάζουν το πρώτο τους single με τίτλο “Love is What you Give”. Πρόκειται για μια σύνθεση των Les SkartOi! άκρως καλοκαιρινή, με εξαιρετική ενορχήστρωση και ήχους που μας ταξιδεύουν στις ακτές της Jamaica και μας προσκαλούν να χορέψουμε μέχρι πρωίας!

Ο ήχος των Les SkartOi! συνδυάζει το παραδοσιακό ska/reggae/rocksteady σε μοντέρνα παραγωγή, προσωπικό στίγμα και εξαιρετικά γυναικεία φωνητικά, δημιουργώντας έναν ήχο υψηλών προδιαγραφών, από μια μπάντα που έχει όλα τα φόντα να σπάσει τα στεγανά της εγχώριας δισκογραφίας.

Η εννεαμελής αυτή, πολλά υποσχόμενη παρέα μας δίνει μια γεύση από τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει στο άμεσο μέλλον…

Στο μεταξύ, μας προσκαλούν να απολαύσουμε τους ήχους του νέου τους τραγουδιού και να αφεθούμε στην κεφάτη, καλοκαιρινή του διάθεση!

Το EP και το single διατίθενται στις ψηφιακές πλατφόρμες και σύντομα θα διανέμεται σε φυσική μορφή στα καταστήματα!
Love Is What You Give

Το album Fighting on the Dancefloor κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by MLK)

Το post Les SkartOi! “Fighting on the Dancefloor” | Νέο Album αναρτήθηκε πρώτη φορά στοMusicPress.



from MusicPress http://ift.tt/293ZX12
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου