Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ελένη Χατζίδου | Ακούστε track by track όλα τα τραγούδια του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου!

Η Ελένη Χατζίδου έπειτα από την μεγάλη της επιτυχία “Εμμονή” η οποία όλο αυτό το διάστημα αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο και ανέβηκε ψηλά στα ραδιοφωνικά charts, επιστρέφει άκρως ανανεωμένη και έτοιμη για νέες μουσικές προκλήσεις, παρουσιάζοντας μας τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο ο οποίος κυκλοφορεί μέσα από την Spicy.

H τραγουδίστρια 3 χρόνια μετά το ντεμπούτο της στην μουσική με το “Χειρότερα” σε μουσική και στίχους Παντελή Παντελίδη, με το οποίο δυνάμωσε κατά πολύ τον μουσικό παλμό της εποχής και κατάφερε να ξεχωρίσει, κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ το οποίο περιλαμβάνει όλα τα επιτυχημένα singles όπως τα “Άποψη μου” , “Δεν θα σε περιμένω” , “Είσαι όλη η ζωή μου” , “Τώρα μπορώ”, “Εμμονή” μαζί με όλα τα επίσημα remix.

Μέσα στο νέο δίσκο συμπεριλαμβάνονται επίσης 4 ολοκαίνουργια τραγούδια, ένα εκ των οποίων είναι και το νέο της single “Βάλε μου φωτιά” αλλά και το “Φαρμάκι” , “Αντίστροφα” αλλά και ένα ιδιαίτερο ντουέτο με τον Δημήτρη Κοντολάζο με τίτλο “Μια Ιστορία”.

Η Ελένη Χατζίδου επανέρχεται με γερά τα γκάζια φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αφορμή την μεγάλη της καλοκαιρινή περιοδεία, έχοντας στις αποσκευές της δυνατές μελωδίες οι οποίες σίγουρα θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό ακόμη και θα αποτελέσουν το soundtrack των δικών μας καλοκαιρινών στιγμών.

Ακούστε παρακάτω όλα τα τραγούδια του νέου δίσκου!

 

 

 

The post Ελένη Χατζίδου | Ακούστε track by track όλα τα τραγούδια του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://ift.tt/294mvwu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου