Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

“Να χορέψουμε” | Νέο ξεσηκωτικό single & video clip από τους Fabulous & The Pretty Brass

Μία ανατρεπτική μουσική ομάδα που έχει κατακτήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης, ξεκινά τη δισκογραφική της πορεία με το single «Να χορέψουμε»!

Οι Fabulous & The Pretty Brass, μια έμπνευση του μουσικού και συνθέτη Κωνσταντίνου Γκιβίση, είναι μια πολυμελής καλλιτεχνική ομάδα που προσφέρει μουσικοχορευτικό θέαμα υψηλού επιπέδου, επικεντρωμένο στις αγαπημένες dance μελωδίες του σήμερα και του χτες!

Το πρώτο τους επίσημο single, κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσε παρά να είναι απολύτως χορευτικό και ξεσηκωτικό, στηριγμένο σε disco και dance ήχο και την αισθητική αλλά ταυτόχρονα προσαρμοσμένο στα δεδομένα του σήμερα με τη σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Γκιβίση.

Μοντέρνα ηλεκτρονικά στοιχεία συνδυασμένα με στοιχεία funk και disco και ευφάνταστο στίχο, συνθέτουν ένα υπέρ-κεφάτο dancefloor hit που προσφέρεται για ατελείωτο ξεφάντωμα μέχρι πρωίας!

Το τραγούδι αυτό, σε στίχους και μουσική του Κωνσταντίνου Γκιβίση, συνοδεύεται από ένα καλογυρισμένο video clip σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σταμπολή και παραγωγή της Ριάννας Χάιτα, με τις χορογραφίες της Δήμητρας Καστέλλου να κλέβουν την παράσταση.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ζωή Στεφανίδου (φωνή), Νίκος Ορτετζάτος (φωνή), Νίκος Χασάπης (φωνή), Κωνσταντίνος Γκιβίσης (πλήκτρα), Μάκης Ψαρράς (ηλεκτρική κιθάρα), Ηλίας Κ. (μπάσο), Bruno Semanjaku (τύμπανα), Βαγγέλης Μεντεσόπουλος (τρομπέτα), Παναγιώτης Ανδρονίκου (σαξόφωνο) και Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι).

Οι Fabulous & The Pretty Brass με το μπρίο, το κέφι, και την καλλιτεχνική τους πολυμορφία, μετά την Βόρεια Ελλάδα έρχονται να κατακτήσουν το πανελλήνιο!!

Το post “Να χορέψουμε” | Νέο ξεσηκωτικό single & video clip από τους Fabulous & The Pretty Brass αναρτήθηκε πρώτη φορά στοMusicPress.



from MusicPress http://bit.ly/2Ar7hDf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου