Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ελληνικός Τελικός Eurovision 2018| Όλο το παρασκήνιο. Εκτός παρουσίασης ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision φαίνεται πως θα αναβληθεί τελικά καθώς υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες, μία από τις οποίες το εάν θα παρουσιάσει τη βραδιά ο Γιώργος Καπουτζίδης, μαζί φυσικά με τη Μαρία Κοζάκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”, η ΕΡΤ δεν έχει συμφωνήσει στο να πάρει και πάλι το τιμόνι της παρουσίασης ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί για τον ελληνικό τελικό (16/2) μοιάζει απίθανη πια με πολλά θέματα να πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν για να μπορέσουν όλα να είναι έτοιμα. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά “Χθες που επρόκειτο να γίνει μια πολύ σημαντική συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΕΡΤ και των εκπροσώπων των τριών δισκογραφικών που συμμετέχουν, δεν έγινε. Όπως μαθαίνω από τους ανθρώπους της ΕΡΤ το 16 Φλεβάρη είναι πολύ χλωμό. Να δούμε και τον Μάρτη αν θα καταφέρουμε να πάμε τελικά”.

The post Ελληνικός Τελικός Eurovision 2018| Όλο το παρασκήνιο. Εκτός παρουσίασης ο Γιώργος Καπουτζίδης; appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2GAIay3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου