Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

“Remind Me” | Οι Marcus and Martinus παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι και video clip!

Ο λόγος για τους Marcus & Martinus, το νορβηγικό pop duo που αποτελείται από τους δίδυμους αδερφούς Marcus Gunnarsen και Martinus Gunnarsen και σπέρνουν τον πανικό με κάθε τους βήμα. Τα δύο αδέρφια που έχουν καταπλήξει τη μουσική βιομηχανία και κυρίως το εφηβικό κι νεανικό κοινό είναι γεννημένα στις 24 Φεβρουαρίου του 2002. Μόλις 15 χρονών και έχουν κυκλοφορήσει ήδη τέσσερα albums.

Αυτή τη φορά, οι Marcus & Martinus απασχολούν το παγκόσμιο κοινό με το νέο τους pop δυναμίτη, “Remind Me”. Το εν λόγω τραγούδι προέρχεται από τον δίσκου του duo “Moments”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έγινε στις 17 Νοεμβρίου του 2017. Τα 11 τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο έχουν ήδη γνωστά με τους θαυμαστές να πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

Οι Marcus & Martinus στο νέο τους βίντεο βρίσκονται σε μερικές από τις πιο προσωπικές τους στιγμές σε συνάρτηση πάντοτε με το φανατικό κοινό τους και τους παρακολουθούμε σε backstage στιγμές, αλλά και πάνω στην σκηνή εν ώρα συναυλίας, όπου το κοινό παραληρεί στο άκουσμα των τραγουδιών τους.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 οι Marcus and Martinus έρχονται στο Piraeus 117 Academy. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συναυλία είναι ήδη sold out.

The post “Remind Me” | Οι Marcus and Martinus παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι και video clip! appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2DNn41E
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου