Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Κώστας Καραφώτης: “Όταν μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τη μουσική με ευλάβεια, θα είμαστε πολύ πιο αξιοπρεπείς μουσικά”

Ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε πριν λίγους μήνες μια αποκλειστική συνέντευξη στο tralala.gr και στην αρχισυντάκτριά του, Σοφία Μπεκιάρη. Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το Fame Story μιλά για τα επαγγελματικά του, τη ζωή του και όσα θεωρεί αρνητικά στην ελληνική μουσική σήμερα. 

Σε ερώτηση για το πως θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τη μουσική σήμερα, ο ίδιος απαντά:

“Έχεις ακούσει Τούρκους να παίζουν μουσική; Και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι κι άλλοι πολλοί λαοί… Όταν μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τη μουσική – από την παραδοσιακή μέχρι την πιο μεγάλη μοντερνιά – με τόση ευλάβεια, νομίζω θα είμαστε πολύ πιο αξιοπρεπείς μουσικά. Είναι λυπηρό να μην υπάρχουν μουσικές εκπομπές ανώτερου επιπέδου. Δεν εννοώ να βγάλουμε ένα νέο ταλέντο στην επιφάνεια μέσω του «The Voice» ή του «X Factor», εννοώ να αναδείξουμε μια νέα μπάντα που παίζει από έντεχνο και τζαζ, μέχρι λαϊκό… τέλος πάντων, κάτι που να βοηθήσει στο να αναδειχθεί όλη η δουλειά που γίνεται μουσικά σε αυτή τη χώρα. Είμαστε λίγο… «πλαστικοποιημένοι», γίνεται ένα talent show, πάνε τα παιδιά εκεί, κάποιοι έχουν καλή φωνή, ξεχωρίζουν, ένας κερδίζει, τέλος. Αυτό!”

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή του αποκλειστικά ΕΔΩ. 

The post Κώστας Καραφώτης: “Όταν μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τη μουσική με ευλάβεια, θα είμαστε πολύ πιο αξιοπρεπείς μουσικά” appeared first on tralala.gr.



from tralala.gr http://bit.ly/2C54MZl
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου