Κυριακή 26 Απριλίου 2020

“Θα Μείνω Σπίτι”, Το viral Καραντίνα video Κυπρίων Ραδιοφωνικών Παραγωγών.

«ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ»  ονομάζεται η πρωτοβουλία που πήραν οι παραγωγοί του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΟΛΑ 97.0 Fm της Κύπρου για να τραγουδήσουν όλοι μαζί ενωμένοι και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας απέναντι στην κρίση της νόσου του (COVID-19) .

 

Πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε χωρίς κανένας από τους συντελεστές να χρειαστεί να βγει από το σπίτι του. Οι ηχογραφήσεις & οι βιντεοσκοπήσεις έγιναν στο χώρο των καλλιτεχνών, με δικά τους μέσα εγγραφής, χωρίς τα συνήθη μικρόφωνα και τον ηχητικό εξοπλισμό που θα μπορούσε να προσφέρει ένα studio.

Το “Θα μείνω σπίτι”  είναι μια απόδειξη πως όταν συνυπάρχει η ομαδικότητα με τη θέληση και την Αγάπη για τη Μουσική, δεδομένων των συνθηκών, πάντα το αποτέλεσμα δικαιώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Μαρκόπουλος και τους στίχους η Νικολέτα Περάκη. Την ενορχήστρωση και την παραγωγή ανέλαβε ο Χρήστος Μπάσιος. Το μοντάζ του βιντεοκλιπ επιμελήθηκε ο Κυριάκος Χατζηκωνσταντίνου.

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Αθηνά Λιανού, Απόστολος Ιωαννίδης, Ευγενία Ηλιοπούλου, Ευτυχία Θουπή, Νίκος Τρίκκης, Ορφέας Ορφέου, Στάλω Πατσιά,  Τάσος Λάμπρου Πούλλης, Χριστίνα Μάτσα.

Καλή Ακρόαση!



from music.net.cy https://bit.ly/2KDXs8k
on IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου